Holdenper
Válasz oTBo kommentjére
2011. szept. 16. 19:27

Ja, valszeg fish.

gaboka1 Poker Player Ranking and Stats at PokerStars

wtf? SpeedUpOrIGo multiacc?:D gondolom amúgy FTP-n tolta valamilyen nicken, mert érdekes, hogy 7K handet tolt le eddig, de mindet high stakesen (és bár nem minta, de eddig nyerőnek bizonyult).

Mobile80
Válasz Holdenper kommentjére
2011. szept. 17. 13:46

kérdés

Ha bejutottam egy FPP-s versenyre (amiről nem lehet kiregelni) és újra nevezek egy satra amin erre lehet bejutni, akkor jóváírják az FPP-t vagy elveszik?
Köszi ha valaki tudja és válaszol

redoubtable
Válasz Mobile80 kommentjére
2011. szept. 17. 14:00

Ha bejutottam egy FPP-s versenyre (amiről nem lehet kiregelni) és újra nevezek egy satra amin erre lehet bejutni, akkor jóváírják az FPP-t vagy elveszik?
Köszi ha valaki tudja és válaszol

megkapod az FPP-t.

redoubtable
Válasz oTBo kommentjére
2011. szept. 17. 14:02

Ja, valszeg fish.

gaboka1 Poker Player Ranking and Stats at PokerStars

nem néztem utána csak megnéztem pár leosztását ahol SH 6 max PLO 5000n limp/callolt UTG ből. Innen gondoltam....

78draneR
Válasz redoubtable kommentjére
2011. szept. 18. 20:50

hali.
ha valakinek küldök transferrel $-t az ettől függetlenül kitudja használni a first depot?
köszi!

oTBo
Válasz 78draneR kommentjére
2011. szept. 18. 21:25

igen

WaterMaker
Válasz oTBo kommentjére
2011. szept. 19. 19:51

Hi, gondolom volt már kérdés, de mennyi idő amig megnövelik a sending transfer limitet?

Köszi.

daPEPEhu
Válasz WaterMaker kommentjére
2011. szept. 19. 20:09

Nekem aznap megemelték.Ha sürgős akkor angolul írj nekik, mert arra gyorsabban reagálnak.

WaterMaker
Válasz daPEPEhu kommentjére
2011. szept. 19. 23:14

Nekem aznap megemelték.Ha sürgős akkor angolul írj nekik, mert arra gyorsabban reagálnak.

Köszi, úgy irtam.
De úgy tünik nekem már átcsúszik holnapra. Mindegy, ez van.

prims
Válasz WaterMaker kommentjére
2011. szept. 20. 1:02

PokerStars Stefan
PokerStars Poker Room Management Team

PokerStars is developing a fast moving ring games product. We expect it to be available for public beta testing in a few months.

lolol

Élő ügyfélszolgálat