Mennyire normális az hogy 50% ba bukom a 80-20 akat és 80% ba a flippeket? Nem a hasamra ütöttem hanem utána számoltam ma a HM adatok alapján.
Mennyire normális az hogy 50% ba bukom a 80-20 akat és 80% ba a flippeket? Nem a hasamra ütöttem hanem utána számoltam ma a HM adatok alapján.
más is tapasztalta, hogy jelentősen megnövekedett a póker a PS-en? pár éve játszom ott, és két-három pókert ha láttam.. az elmúlt két hónapban viszont nincs olyan verseny, amelyen ne lenne pókerem (nem panasz :D ) vagy másnak ne lenne (panasz :))) )... múlt héten csak nekem kettő volt, ellenem kettő, és ezeken kívül az asztalomnál három... ez normális? sztem nem az..
A minta méretétől függ.
Most hogy mondod tényleg megszaporodott a napokban! Pár napja minden napra jut 1 vagy 2. Eddig nem így volt. (nem viccelek)
56814 leosztás.
Mióta nem működik a szűrőben a "running" jelölőnégyzet?
Így nem lehet bekukkantani a futó játékokba.
Aki régebb óta itt játszik elárulhatná, hogy kit kell leszopni, hogy utolérjem végre az EV-met!
Szar dolog folyamatosan termelni a mínuszokat, úgy hogy rendszeresen teszem be a pénzt elölről.
Aki régebb óta itt játszik elárulhatná, hogy kit kell leszopni, hogy utolérjem végre az EV-met!
Szar dolog folyamatosan termelni a mínuszokat, úgy hogy rendszeresen teszem be a pénzt elölről.