redoubtable
Válasz jabyga kommentjére
2011. okt. 6. 21:09

Mennyire normális az hogy 50% ba bukom a 80-20 akat és 80% ba a flippeket? Nem a hasamra ütöttem hanem utána számoltam ma a HM adatok alapján.

Ejiiickszitoh
Válasz redoubtable kommentjére
2011. okt. 6. 21:19

Mennyire normális az hogy 50% ba bukom a 80-20 akat és 80% ba a flippeket? Nem a hasamra ütöttem hanem utána számoltam ma a HM adatok alapján.

jokerstarson ez teljesen standard

BT86
2011. okt. 6. 21:22

A minta méretétől függ.

hippiasz
Válasz dekóder kommentjére
2011. okt. 6. 21:29

más is tapasztalta, hogy jelentősen megnövekedett a póker a PS-en? pár éve játszom ott, és két-három pókert ha láttam.. az elmúlt két hónapban viszont nincs olyan verseny, amelyen ne lenne pókerem (nem panasz :D ) vagy másnak ne lenne (panasz :))) )... múlt héten csak nekem kettő volt, ellenem kettő, és ezeken kívül az asztalomnál három... ez normális? sztem nem az..

Most hogy mondod tényleg megszaporodott a napokban! Pár napja minden napra jut 1 vagy 2. Eddig nem így volt. (nem viccelek)

redoubtable
Válasz BT86 kommentjére
2011. okt. 6. 22:42

A minta méretétől függ.

56814 leosztás.

redoubtable
Válasz hippiasz kommentjére
2011. okt. 6. 22:44

Most hogy mondod tényleg megszaporodott a napokban! Pár napja minden napra jut 1 vagy 2. Eddig nem így volt. (nem viccelek)

nekem minden napra jut. vasárnap volt 5. és 7 lett volna ha nem dobok preflopp egyszer egy 99 et meg egy A8 at. De az ugye nem számít mert dobtam. De mutatással csak vasárnap 5.

BT86
2011. okt. 6. 22:53

56814 leosztás.

Az úgy szép :S

Maxxxika
Válasz BT86 kommentjére
2011. okt. 7. 10:35

Mióta nem működik a szűrőben a "running" jelölőnégyzet?
Így nem lehet bekukkantani a futó játékokba.

Bumbanas
Válasz Maxxxika kommentjére
2011. okt. 7. 10:52

Aki régebb óta itt játszik elárulhatná, hogy kit kell leszopni, hogy utolérjem végre az EV-met!
Szar dolog folyamatosan termelni a mínuszokat, úgy hogy rendszeresen teszem be a pénzt elölről.

Poszi
Válasz Bumbanas kommentjére
2011. okt. 7. 10:53

Aki régebb óta itt játszik elárulhatná, hogy kit kell leszopni, hogy utolérjem végre az EV-met!
Szar dolog folyamatosan termelni a mínuszokat, úgy hogy rendszeresen teszem be a pénzt elölről.

Hidd el hogy szarabb dolog úgy termelni a minuszokat, hogy még az all in EV-d is negativ :D

Élő ügyfélszolgálat