amúgy tudom mi van. A stars kivonul a törvény miatt és előtte levágnak minden magyart. viccccc ami itt folyik. nyújtsa már fel a kezét aki az elmúlt egy hétbe pluszba van.
amúgy tudom mi van. A stars kivonul a törvény miatt és előtte levágnak minden magyart. viccccc ami itt folyik. nyújtsa már fel a kezét aki az elmúlt egy hétbe pluszba van.
$$$$$$\o/$$$$$$$
eddig 700 leosztás ment le ma. egy Q és egy A poker. :D 1000 leosztás, újabb póker, most 5ös.
EV$-t sima dollárra cserélnék 10:7-hez árfolyamon!:P
Hi.
Mai napon befizettem x összeget mastercardról a starsra. A pénz eltünt a számláról, viszont nem jelent meg a Ps számlán...(ps vmiért elutasította a tranzakciót))Mint kiderült már, zárolva van az összeg 15 munkanapig.
Ha ez idő alatt nem nem oldja meg a Ps a problémát, akkor visszakerül az összeg a számlámra....Írtam ismét emailt a Ps nek, még nem reagáltak...de ez elég vicces! Nemtudom járt e már vki hasonló cipőben?!
Hi.
Mai napon befizettem x összeget mastercardról a starsra. A pénz eltünt a számláról, viszont nem jelent meg a Ps számlán...(ps vmiért elutasította a tranzakciót))Mint kiderült már, zárolva van az összeg 15 munkanapig.
Ha ez idő alatt nem nem oldja meg a Ps a problémát, akkor visszakerül az összeg a számlámra....Írtam ismét emailt a Ps nek, még nem reagáltak...de ez elég vicces! Nemtudom járt e már vki hasonló cipőben?!
ez kellemetlen.
Nekem meg megvolt mára is a poker! :) 99 floppra.
Érdekes és rendkívül kellemetlen probléma lépett fel nálam starson. Nagyban grindelek, be akartam írni vmit a chatba, hogy nh, vagy gg, vagy ilyenek, de nem engedte a stars.
Sőt nem is láttam mások chat üzeneteit sem, ezért mondom vmit elállíthattam, úgy h emlékeim szerint mióta feltelepítettem starsot, nem is nyúltam a felső menüsorhoz. Addig-addig kerestem, míg közben elvergődtem egy kis verseny ft-jéig, és ott dealt akartam kötni, mert nagyon turbó volt és lutri volt az egész, de nem tudtam beírni a chatbe.
Maga a chatbox ott volt, pötyögni is lehetett bele, de amikor rányomta, hogy enter, akkor nem írta ki!
Totál elvesztem, beállítást nem találok erre, találkozott már valaki ugyanezzel a problémával?