Aki régebb óta itt játszik elárulhatná, hogy kit kell leszopni, hogy utolérjem végre az EV-met!
Szar dolog folyamatosan termelni a mínuszokat, úgy hogy rendszeresen teszem be a pénzt elölről.
Szerintetek van esély arra, hogy az x-box visszakerüljön a shopba? :)
Másnak nincs gondja a most nyíló sng asztalokkal?
Se a TN, se a HM nem megy.
Már 3 órája játszok, de azokkal amik az utóbbi fél órában nyíltak valami nem stimmel.
Görgőm sem állítja a betsize-t, info tab semmi infót nem ír ki.
Ok, kliens újraindítás megoldotta. :D
Mennyire normális az hogy 50% ba bukom a 80-20 akat és 80% ba a flippeket? Nem a hasamra ütöttem hanem utána számoltam ma a HM adatok alapján.
Valaki meg tudja nekem mondani, hogy miután kiveszem az összes pénzem a starsról+minden fpp-et felhasználom azután hogy tudom megszüntetni magát a számlát és a hozzátartózó nicket, adatokat...?
Valaki meg tudja nekem mondani, hogy miután kiveszem az összes pénzem a starsról+minden fpp-et felhasználom azután hogy tudom megszüntetni magát a számlát és a hozzátartózó nicket, adatokat...?
Köszönöm a választ.
Másnak nincs gondja a most nyíló sng asztalokkal?
Se a TN, se a HM nem megy.
Már 3 órája játszok, de azokkal amik az utóbbi fél órában nyíltak valami nem stimmel.
Görgőm sem állítja a betsize-t, info tab semmi infót nem ír ki.
Ok, kliens újraindítás megoldotta. :D
Ha kidpoker jövőhéten jönne budapestre kirúgnám a fogsorát.
amúgy tudom mi van. A stars kivonul a törvény miatt és előtte levágnak minden magyart. viccccc ami itt folyik. nyújtsa már fel a kezét aki az elmúlt egy hétbe pluszba van.