fkf131
Válasz shiningKKingdom kommentjére
2011. nov. 29. 1:23

Azért olyan a lap, mert rákattintottál, és sd-nál mutathatod egyiket,másikat, mindkettőt. Options-Show/muck crads és ott kipipálod mindet, nem fogja kérdezgetni mit akarsz mutatni:D

shiningKKingdom
Válasz fkf131 kommentjére
2011. nov. 29. 2:02

Azért olyan a lap, mert rákattintottál, és sd-nál mutathatod egyiket,másikat, mindkettőt. Options-Show/muck crads és ott kipipálod mindet, nem fogja kérdezgetni mit akarsz mutatni:D

Épp ez a durva, h nem kattintok rá, sokszor olyan asztalokon ugrik feljebb az egyik kártya, amik felett nincs is kurzor épp, az options-ban legelső dolgom volt bepipálni mindet, de továbbra is csinálja.... Arra is gondoltam h tableninja okozhatja esetleg, bár nem tudom hogyan...

Jonas 77
Válasz shiningKKingdom kommentjére
2011. nov. 29. 18:23

PS FT elt

Nem találtam külön FR topikot úgyhogy ide spammelek.

PS FR-ről ugye csak folyószámlára lehet kiutalni banki átutalással. Ezt meg is tettem, de a pénz azóta nincs meg. Először kerestem a saját bankomon (AXA) ahol semmi nyomát nem találták.

Ezután visszamentem a supporthoz hogy nézzek meg minden rendben van e. Részükről minden frankó, átutalás completed, csatoltak valami bizonyítékot is hogy Fortis bankon keresztül ők elküldték a zsetont, ráadásul hozzájuk nem is jött vissza. Persze minden adat stimmel ahogy kell.

Vissza AXA-hoz a reporttal, nézzék már meg hogy hol a viharban van a pénzem. Újabb egy hét b@szakodás, persze visszahívni luxus (tettem is panaszt) erre most közlik hogy oda márpedig akkor se jött, visszautasítva se lett és hogy a report alapján nem is tudják beazonosítani hogy mi történhetett. Menjek vissza a küldő pénzintézethez.

Most írtam vissza a PS supportnak hogy WTF van már mivel (nem) kicsit pipa vagyok.

Belecsúszott már valaki ilyenbe???

Jonas 77
Válasz Jonas 77 kommentjére
2011. nov. 30. 0:21

Update: PS support sem tud mit csinálni, most elindítják a tranzakció visszavonását (ergo cash vissza a PS accomra) természetesen a költségek engem terhelnek (Kb 30 EUR de lehet ennél több is).

Epic b@zmeg komolyan...

redoubtable
2011. dec. 1. 12:27

Beharangozták hogy jönnek a 10. születésnap miatt a shopba nagyon jó dolgok. Erre jött 4 semmi. Akit érdekel nézze meg. Legalább jött volna 10 termék ha már 10 évesek. Vicc..

redoubtable
2011. dec. 1. 12:31

Update: PS support sem tud mit csinálni, most elindítják a tranzakció visszavonását (ergo cash vissza a PS accomra) természetesen a költségek engem terhelnek (Kb 30 EUR de lehet ennél több is).

Epic b@zmeg komolyan...

Ez mi? Te ne fizess semmit! Még ők írjanak jóvá pár versenybeülőt neked ,hogy te telefonálgattál meg jártál utána a dolognak. Ki ne találják hogy levonnak tőled bármit is.

Tir-X
Válasz redoubtable kommentjére
2011. dec. 1. 12:36

Beharangozták hogy jönnek a 10. születésnap miatt a shopba nagyon jó dolgok. Erre jött 4 semmi. Akit érdekel nézze meg. Legalább jött volna 10 termék ha már 10 évesek. Vicc..

Uhh, ez vérgagyi, hogy ezeket a termékeket bírták összehozni. Legalább ne verték volna nagy dobra akkor :D

Holdenper
Válasz Tir-X kommentjére
2011. dec. 1. 15:02

Tényleg elég béna...azért egy pólót, meg egy usb-t szerintem veszek:D

Jonas 77
Válasz redoubtable kommentjére
2011. dec. 1. 18:20

Ez mi? Te ne fizess semmit! Még ők írjanak jóvá pár versenybeülőt neked ,hogy te telefonálgattál meg jártál utána a dolognak. Ki ne találják hogy levonnak tőled bármit is.

Elvben egyet értek veled de mégis mit kéne csinálnom?
Vagy ők kinyomozzák mi a helyzet és vállalom hogy fizetem vagy marad a pénzem valahol az éterben lebegve.

Egyébként besz@rás hogy ilyen létezik. Sima banki átutalás b@ssza meg, és nem találja senki? Kurvára epic....

redoubtable
2011. dec. 1. 18:45

Elvben egyet értek veled de mégis mit kéne csinálnom?
Vagy ők kinyomozzák mi a helyzet és vállalom hogy fizetem vagy marad a pénzem valahol az éterben lebegve.

Egyébként besz@rás hogy ilyen létezik. Sima banki átutalás b@ssza meg, és nem találja senki? Kurvára epic....

Nagyon messzire elküldeném őket. És megmondanám nekik hogy más terem is van a világon, nehogy már neked keljen azt kifizetni, hogy nem kaptad meg a saját pénzedet. Intézzék el ők a bankkal ahol elakadt! Mert ez valahol elakadt! Ha fizetni kell ők fizessenek ne te, úgy hogy még te is jártál a dolog végére! Nyugodtan írd le nekik. Tuti kifizetik ők.

Élő ügyfélszolgálat