ezután meg lennék lepve ha nem vágnák le egyből. :D
Bizonyítsák be.
Majd az mondom hogy eltilteltem, szerintem az is simán hihető lesz a történtek fényében :(
@Orange: Ja, durva szopóágon vagyok melóban, napi 10-12 óra... Jövő héten kereslek!
Köszi mindenkinek az együttérzést, jelzek majd ha van valami update.
milestone handek (L)
PokerStars 100 milliárdodik parti ünnepe - Mérföldkő készpénzbónusz
"Felhívjuk a figyelmet, hogy a Mega mérföldkő közeledtével néhány órán keresztül nem lesznek elérhetők a headsup készpénzes játék asztalok. Elnézést kérünk mindazon játékosainktól, akik ez idő alatt nem tudnak kedvenc játékukban részt venni."
Vajon miért...? :)
PokerStars 100 milliárdodik parti ünnepe - Mérföldkő készpénzbónusz
"Felhívjuk a figyelmet, hogy a Mega mérföldkő közeledtével néhány órán keresztül nem lesznek elérhetők a headsup készpénzes játék asztalok. Elnézést kérünk mindazon játékosainktól, akik ez idő alatt nem tudnak kedvenc játékukban részt venni."
Vajon miért...? :)
:D tényleg akkor múltkor nem vettél el a srácoktól a pénzt?
Este világrekord lesz ,eddig 185000 induló a versenyen.Szerintem meglesz a 200k.A szerverre kiváncsi leszek ,hogy birja majd.
Este világrekord lesz ,eddig 185000 induló a versenyen.Szerintem meglesz a 200k.A szerverre kiváncsi leszek ,hogy birja majd.
Nálatok rendben megy a regisztráció ps-en?
A SNG asztalokat nehezen frissíti, több mint fél percig tart, mire sikerül egyre beülnöm. Néha új asztal sincs (1,5$). A játék már pörög.