Kispagat
Válasz redoubtable kommentjére
2011. dec. 1. 18:59

Nagyon messzire elküldeném őket. És megmondanám nekik hogy más terem is van a világon, nehogy már neked keljen azt kifizetni, hogy nem kaptad meg a saját pénzedet. Intézzék el ők a bankkal ahol elakadt! Mert ez valahol elakadt! Ha fizetni kell ők fizessenek ne te, úgy hogy még te is jártál a dolog végére! Nyugodtan írd le nekik. Tuti kifizetik ők.

Először szépen békésen vissza kell szerezni a pénzt, kifizetni a díjakat, ilyesmi. Majd amikor megjött a lóvé, akkor anyázni, addig nem.

Harvey
Válasz redoubtable kommentjére
2011. dec. 1. 19:01

Most akarok kivenni.
Szmla szam jol lett anno megadva?

zend
Válasz Harvey kommentjére
2011. dec. 1. 19:19

Már az is lol hogy még neked kell fizetned érte hogy visszarakják a pénzt a számládra.Viszont ha visszarakták akkor hogyan fogod kivenni,újra nekifutsz a banki bermuda háromszögnek?
Tiszta 22-es csapdája.

Dj69k
Válasz zend kommentjére
2011. dec. 1. 19:31

Pokerstarsnal mi a fene ez az sms-es kódos dolog, valaki nézte már?

redoubtable
Válasz Kispagat kommentjére
2011. dec. 1. 19:51

Először szépen békésen vissza kell szerezni a pénzt, kifizetni a díjakat, ilyesmi. Majd amikor megjött a lóvé, akkor anyázni, addig nem.

Persze ez egyértelmű. :D

Jonas 77
Válasz zend kommentjére
2011. dec. 1. 21:38

Már az is lol hogy még neked kell fizetned érte hogy visszarakják a pénzt a számládra.Viszont ha visszarakták akkor hogyan fogod kivenni,újra nekifutsz a banki bermuda háromszögnek?
Tiszta 22-es csapdája.

Ez a bajom nekem is. Idézve a supportnak írt levelemből:

"My final goal would be to transfer out this cash to my bank account. I've veryfied all the account info I provided and it was all OK. As currently wire transfer is the only cashout option on pokerstars.fr I would really like to know how to get this (or any) money out. If it doesn't work it is totally pointless for me to play here.

If there is no option left to find out what went wrong then once the funds are back at my PS account I will try to cashout again, maybe this time with an operator of my bank on the phone during the process.
" - remélem érzik az iróniát...

Ha egyszer megjön vissza nyilván indul az anyázás. B terv a zseton forintosítására az lesz hogy átjátszom valakinek akinek már simán kijött és megegyezünk az árban. Randa módszer de jobbat nem tudok.

Egyébként ha a recall során kiderül hogy volt az AXA-nál vagy a Volksbanknál a pénz (kérni fogom konkrétan a részleteket) akkor indul majd az igazi balhé mert amit a banknál csináltak az az igazán felháborító. A PS support legalább udvarias és gyors. Ilyen szituációnál úgy gondolom ez a minimum...

Holdenper
Válasz Jonas 77 kommentjére
2011. dec. 2. 5:34

Ez a bajom nekem is. Idézve a supportnak írt levelemből:

"My final goal would be to transfer out this cash to my bank account. I've veryfied all the account info I provided and it was all OK. As currently wire transfer is the only cashout option on pokerstars.fr I would really like to know how to get this (or any) money out. If it doesn't work it is totally pointless for me to play here.

If there is no option left to find out what went wrong then once the funds are back at my PS account I will try to cashout again, maybe this time with an operator of my bank on the phone during the process.
" - remélem érzik az iróniát...

Ha egyszer megjön vissza nyilván indul az anyázás. B terv a zseton forintosítására az lesz hogy átjátszom valakinek akinek már simán kijött és megegyezünk az árban. Randa módszer de jobbat nem tudok.

Egyébként ha a recall során kiderül hogy volt az AXA-nál vagy a Volksbanknál a pénz (kérni fogom konkrétan a részleteket) akkor indul majd az igazi balhé mert amit a banknál csináltak az az igazán felháborító. A PS support legalább udvarias és gyors. Ilyen szituációnál úgy gondolom ez a minimum...

Esetleg még megkérdezheted, hátha át tudják rakni a sima PS-es számládra, onnan meg mehet ki MB-re, vagy kártyára, stb.

GL, és masszív tiltkontrollt az esethez

Jonas 77
Válasz Holdenper kommentjére
2011. dec. 2. 8:26

Sajna a PS.fr és a PS.com között nincs lehetőség transferre, ezt már kiderítettem korábban (Az FR-es token árát akartam kifizetni a rendes PS accomról). Ráadásul player to player transfer sincs fr-en, így marad az átjátszás ha minden kötél szakad.

Végre játszhatok majd 100-on :))

Orang3J3ws99
2011. dec. 2. 8:30

Sajna a PS.fr és a PS.com között nincs lehetőség transferre, ezt már kiderítettem korábban (Az FR-es token árát akartam kifizetni a rendes PS accomról). Ráadásul player to player transfer sincs fr-en, így marad az átjátszás ha minden kötél szakad.

Durva. Sajnálom, hogy ennyit szopsz vele. Tuti az Axa baszta el egyébként. Utólag majd rajtuk kérheted számon a a költségeket. De kérd is!

Gyere hozzánk bankolni, mondtam Neked. Keveset Vagy Skypeon!!!

redoubtable
2011. dec. 2. 9:01

ezután meg lennék lepve ha nem vágnák le egyből. :D

Élő ügyfélszolgálat