joco11111
Válasz Holdenper kommentjére
2013. márc. 13. 21:31

PokerStars VIP Store - Poker Merchandise - Poker Apparel and Clothing

Tudja valaki, ha ezt megrendelem lesz bármilyen egyéb költségem (pl. vám) vagy kifizetem FPP-vel, megküldik és semmi egyéb költség. Rendelésnél felvillant egy ablak melyben olyasmit írtak, hogy nem vállalnak semmi egyéb költséget.

JuhaAasz
Válasz joco11111 kommentjére
2013. márc. 13. 21:37

PokerStars VIP Store - Poker Merchandise - Poker Apparel and Clothing

Tudja valaki, ha ezt megrendelem lesz bármilyen egyéb költségem (pl. vám) vagy kifizetem FPP-vel, megküldik és semmi egyéb költség. Rendelésnél felvillant egy ablak melyben olyasmit írtak, hogy nem vállalnak semmi egyéb költséget.

miben különbözbe ez a pólótól, vagy sál/sapkától? mert nekem semmi egyéb költség nem keletkezett amikor rendeltem a pólót és a sál/sapkát. úgyhogy szerintem nem lesz egyéb költséged. de ha biztosra akarsz menni írj a supportnak, biztos készséggel válaszolnak

joco11111
Válasz JuhaAasz kommentjére
2013. márc. 14. 0:05

miben különbözbe ez a pólótól, vagy sál/sapkától? mert nekem semmi egyéb költség nem keletkezett amikor rendeltem a pólót és a sál/sapkát. úgyhogy szerintem nem lesz egyéb költséged. de ha biztosra akarsz menni írj a supportnak, biztos készséggel válaszolnak

Az értéke miatt gondoltam. A support nem hinném hogy tudja milyen vámszabályok vonatkoznak Magyarországra, de azért megpróbálom hátha.
Köszönöm a választ!

PokerEdge
Válasz joco11111 kommentjére
2013. márc. 14. 2:42

Áfát nem hiszem, hogy rátesznek, a vám meg akkor jön szóba, ha a csomagon "nagyobb" összeg van feltüntetve, bár ott is inkább szúrópróba szerűen csinálják, tehát +EV-s a téma:D. (Régebben 200€ felett majdnem mindenre rábaxtak vámot).

szpokboy
Válasz lecso10 kommentjére
2013. márc. 14. 18:52

Sziasztok én is most, a mikro milliós promónál láttam, hogy 50%-al olcsóbb pár dolog a pokerstars boltban. Meg is akartam rendelni egy szemüveget, de nálam is felugrott az áfa vám stb dologra figyelmeztető kis ablakocska, hogy azt nekem kellene állni miegymás. Hogy ne legyen zsákbamacska a dolog írtam a ps supportnak, hogy mi az ő álláspontjuk és ezt kaptam válasznak:

"Köszönjük, hogy felvette a kapcsolatot velünk.

A VIP Áruházban látható FPP ár tartalmaz minden szállítási és vámköltséget.

Azonban ha felszólítást kapna egy további vámköltség fizetésére, ezt nem áll módunkban befolyásolni és arra kérnénk, hogy fizesse ki ezeket a díjakat, hogy biztosan megérkezzen a csomag. Tájékoztatjuk, hogy amint megkapjuk a kifizetett összegről szóló számlát, azonnal kárpótolást írunk jóvá PokerStars számláján.

További információért kérjük látogasson el a GYIK honlapunkra........"

lecso10
Válasz szpokboy kommentjére
2013. márc. 14. 20:15

Sziasztok én is most, a mikro milliós promónál láttam, hogy 50%-al olcsóbb pár dolog a pokerstars boltban. Meg is akartam rendelni egy szemüveget, de nálam is felugrott az áfa vám stb dologra figyelmeztető kis ablakocska, hogy azt nekem kellene állni miegymás. Hogy ne legyen zsákbamacska a dolog írtam a ps supportnak, hogy mi az ő álláspontjuk és ezt kaptam válasznak:

"Köszönjük, hogy felvette a kapcsolatot velünk.

A VIP Áruházban látható FPP ár tartalmaz minden szállítási és vámköltséget.

Azonban ha felszólítást kapna egy további vámköltség fizetésére, ezt nem áll módunkban befolyásolni és arra kérnénk, hogy fizesse ki ezeket a díjakat, hogy biztosan megérkezzen a csomag. Tájékoztatjuk, hogy amint megkapjuk a kifizetett összegről szóló számlát, azonnal kárpótolást írunk jóvá PokerStars számláján.

További információért kérjük látogasson el a GYIK honlapunkra........"

Szerintem teljesen korrektek!

JuhaAasz
Válasz lecso10 kommentjére
2013. márc. 14. 20:21

Szerintem teljesen korrektek!

nem véletlen piacvezetők. respekt nekik

titcar
Válasz mlnrrbrt kommentjére
2013. márc. 14. 23:00

eun belülről küldik a csomagot, így alapból nem lehet vám :)

csabbber
Válasz Thomasson kommentjére
2013. márc. 15. 15:23

Sziasztok!
Mit kellene beállítam a HM-ben (HM1 van nekem), hogy a HUD-ot felrakja Sit&Go-hoz? Cash game-nél tökéletesen működik, Sit&Go-hoz sehogy sem akarja felrakni, pedig a hand-eket importálja.

szfvkrisz
Válasz csabbber kommentjére
2013. márc. 15. 16:14

Sziasztok!
Mit kellene beállítam a HM-ben (HM1 van nekem), hogy a HUD-ot felrakja Sit&Go-hoz? Cash game-nél tökéletesen működik, Sit&Go-hoz sehogy sem akarja felrakni, pedig a hand-eket importálja.

Állítsd át angolra az oldalt!!

Élő ügyfélszolgálat