csabbber
Válasz szfvkrisz kommentjére
2013. márc. 15. 21:27

Állítsd át angolra az oldalt!!

Köszi, így már jó.
Még annyi gond van, hogy mindig össze-vissza rakja ki az adatokat. Próbáltam már, hogy elrendezgetem aztán save position, de aztán a következő Sit&Go-nál ugyanúgy összekeverte. Erre valami ötlet? Cash game-nél amúgy ezzel sincs gond.

Maxxxika
Válasz Thomasson kommentjére
2013. márc. 15. 21:48

Be kell állítani a 10, 9 és 6 fős asztaloknál is a kedvenc helyet, mind a kliensben, mind a holdem managerben, ezután már jó lesz.

csabbber
Válasz Maxxxika kommentjére
2013. márc. 15. 23:08

Be kell állítani a 10, 9 és 6 fős asztaloknál is a kedvenc helyet, mind a kliensben, mind a holdem managerben, ezután már jó lesz.

Értem. Ezeket hogy lehet beállítani?

Maxxxika
2013. márc. 16. 0:14

HUD options/ seating preferences

Options/ preferred seat

zuzuz
2013. márc. 16. 12:22

Meg szeretném venni a pontjaimért ezt a terméket, de azt írják Magyarországra nem szállítják. Valami ötlet, hogy oldhatnám meg mégis?
Póker Játékos Áruház - VIP Áruház

Holdenper
Válasz zuzuz kommentjére
2013. márc. 16. 12:27

Ha van megbízható osztrák, lengyel, vagy német ismerősöd mondjuk, szerintem le lehet velük levelezni, hogy neki küldjék ki, ő meg elpostázza majd neked:) de csak tipp, lehet nem engedik

21PoKeRaRcSuNy
Válasz zuzuz kommentjére
2013. márc. 16. 13:02

Meg szeretném venni a pontjaimért ezt a terméket, de azt írják Magyarországra nem szállítják. Valami ötlet, hogy oldhatnám meg mégis?
Póker Játékos Áruház - VIP Áruház

Ezt az órát már kinéztem magamnak kb 2 hónapja, én sem tudtam megrendelni a PS -től !

én megse találtam a PS-en , csak az interneten ezen a linken

PokerEdge
Válasz 21PoKeRaRcSuNy kommentjére
2013. márc. 17. 9:16

Az ante up-os versenyeken, preflop emelés mértékével kapcsolatban kérnék egy két tanácsot, hogy általában mégis mennyivel érdemes emelni? Eddig nem nagyon játszottam ilyen struktúrájú versenyen, de az biztos, hogy (szinte értelem szerűen) a fold gombot úgy általánosságban ellehet felejteni. Thx

ivanesz
Válasz 21PoKeRaRcSuNy kommentjére
2013. márc. 17. 10:15

Ezt az órát már kinéztem magamnak kb 2 hónapja, én sem tudtam megrendelni a PS -től !

én megse találtam a PS-en , csak az interneten ezen a linken

Csak az olyan termékeket látod a boltban amiket ki is szállítanak hozzánk.

titcar
Válasz PokerEdge kommentjére
2013. márc. 20. 18:49

Az ante up-os versenyeken, preflop emelés mértékével kapcsolatban kérnék egy két tanácsot, hogy általában mégis mennyivel érdemes emelni? Eddig nem nagyon játszottam ilyen struktúrájú versenyen, de az biztos, hogy (szinte értelem szerűen) a fold gombot úgy általánosságban ellehet felejteni. Thx

10-15 ante közt próbálkoznék kezdésnek, ha nem kevertem össze valami mássla a struktúrát.

Élő ügyfélszolgálat