Épp élő adásban vagyunk Twitch Live -en, kattanj ránk!
naggeri
Válasz Thomasson kommentjére
2013. márc. 20. 18:55

olvastam egy ilyet hogy:
"starson supernova alatt ugy éri meg a legjobban ha a pontokért mtt jegyeket veszel, majd kiregelsz és a Tdollárokat eladod."
én megpróbáltam ezt egy 3,3 dodós mikromillions-os tickettel de regisztráció és unreg után is ticketem van csak.
Tud erről valaki valamit hogy ez működhet e? vagy csak rossz ticketet választottam?
(nem akartam bejátszani drágább ticketet.. ezt is ha tovább lehet adni odaadom valakinek, ilyen donkamentet én nem játszok azt tuti)

PokerEdge
Válasz naggeri kommentjére
2013. márc. 20. 19:51

olvastam egy ilyet hogy:
"starson supernova alatt ugy éri meg a legjobban ha a pontokért mtt jegyeket veszel, majd kiregelsz és a Tdollárokat eladod."
én megpróbáltam ezt egy 3,3 dodós mikromillions-os tickettel de regisztráció és unreg után is ticketem van csak.
Tud erről valaki valamit hogy ez működhet e? vagy csak rossz ticketet választottam?
(nem akartam bejátszani drágább ticketet.. ezt is ha tovább lehet adni odaadom valakinek, ilyen donkamentet én nem játszok azt tuti)

Múlt héten olvastam éppen erről a Stars oldalán a rávonatkozó faq-ban, és azt írja sajnos, hogy kiregisztrálásnál nem kapunk T$-t:(.

rockett
2013. márc. 20. 20:30

olvastam egy ilyet hogy:

ilyen nem létezik.

Csoszogi33
2013. márc. 20. 20:59

olvastam egy ilyet hogy:

sunday storm 235FPP-s 6max szatok. Ez a legjobb megoldás a pontok beváltására.

naggeri
2013. márc. 20. 21:29

jah.. rámentem most SM 4500 fpp hyperre
2/3 shipped tdollarokat meg 1 perc alatt elvitték 99,5 %ért :D

thats the way aha aha..

ujra_kezdo
2013. márc. 21. 1:51

Sziasztok, egy olyan kérdésem lenne, hogy ps-en FR zoomon játszom, és, ha nem 9 fővel indul az asztal, hanem mondjuk 8-al vagy 7-el akkor a hudok össze vissza eltolódnak. Van erre valami megoldás? Előre is köszönöm !

rockett
Válasz ujra_kezdo kommentjére
2013. márc. 21. 16:55
SzerelmemNyara
2013. márc. 21. 19:13

Sziasztok!

CG közben megjelenik az asztalon, hogy hamarosan indul X verseny, vagy késői regisztráció lehetséges, stb..
Ezt le lehet valahogy tiltani? Ha igen, hol?
Kösz a segítséget.

bakyka
Válasz rockett kommentjére
2013. márc. 21. 19:50
soux
Válasz bakyka kommentjére
2013. márc. 21. 19:55

Ráadásul lesznek új Omaha hi és Omaha hi/lo versenyek is. Ez nagyon jó hír.

Omania Tornák - Napi garantált versenyek - Omaha pókerversenyek

Így sem panaszkodom, de ömleszthetik a fisheket a tavacskába. :p

Élő ügyfélszolgálat