Épp élő adásban vagyunk Twitch Live -en, kattanj ránk!
Tir-X
Válasz SzerelmemNyara kommentjére
2013. márc. 21. 19:57

Sziasztok!

CG közben megjelenik az asztalon, hogy hamarosan indul X verseny, vagy késői regisztráció lehetséges, stb..
Ezt le lehet valahogy tiltani? Ha igen, hol?
Kösz a segítséget.

Options -> Tournament Announcements -> Block

naggeri
Válasz rockett kommentjére
2013. márc. 21. 21:57

Omaha hét - Tanulj meg ingyen omaházni és nyerj - március 25-31.

hogy lehet a pénzügyi év záróhetére tenni egy omaha hetet? fel nem foghatom..
vannak poénok egyébként a leírásban. "nevezz Taster Tornára, amelyeken a nevezési díj 5 FPP, a nyereményalap pedig 500 $. Ismerd meg mindkét játék dinamikáját anélkül, hogy hozzá kéne nyúlnod a pókertőkédhez,"
bakker itt aztán meg fogod ismerni a játék dinamikáját.. minden leosztásban 8 pf ollé.. :D
ettől függetlenül remélem páran be-be néznek egy kis cg-re.

PokerEdge
Válasz naggeri kommentjére
2013. márc. 22. 18:16

Két kérdés RSA Security tokennel kapcsolatban:

Miután aktiváljuk, engedélyezzük a tokent, akkor utána már inaktív lesz a (normál, hat számjegyű) Pokerstars Pin kód? Vagyis a jelszó és a biztonsági kulcs mellett aktív lesz még a rendszerben, vagy már nem?

A Stars honlapján, a VIP áruházban, az RSA tokennél (mellékeltem az oldalt) hogyan kell értelmezni a Silver, Gold, illetve a Platinumnál feltüntetett a 650$, 1500$ és a 4000$ jutalombónusz definíciókat?
Póker Játékos Áruház - VIP Áruház

Thx

Fu
Válasz Thomasson kommentjére
2013. márc. 22. 18:23

az h lehet h több fpp-m van mint vpp-m? nem ugyanannyi a szorzó?
silverstaron megnéztem és 1.5 mindkettőnél

PokerEdge
Válasz Fu kommentjére
2013. márc. 22. 18:35

az h lehet h több fpp-m van mint vpp-m? nem ugyanannyi a szorzó?
silverstaron megnéztem és 1.5 mindkettőnél

Leírtad a választ, vagyis 1,5:eek:. Összegrindolsz pl 1000 VPP-t és ezalatt párhuzamosan szerzel 1500 FPP-t. Ennyi.

Maxxxika
2013. márc. 22. 20:37

A VPP-ből számolják az FPP-t.
Silverstar esetén 1,5x annyi FPP-t kapsz, mint amennyi VPP-t.

Fu
2013. márc. 22. 21:46

najó csak a táblázat félreérthető volt, de mostmár világos, na mindegy , azt hittem az aranyat esetleg elérhetem kövi hónapban de így esélytelen :D

bubo_rake
2013. márc. 23. 11:15

nekem az lenne a kérdésem - a paysafecardos oldalon senkit sem érdekelt.. - ha paysafecarddal fizetek be PS-ra akkor a következő kifizetést hova kérhetem? alaphelyzetben a kifizetésnek a legutóbbi befizetés erejéig a legutolsó befizetési helyre kell mennie, de a paysafecardon nincs hova visszautalni. próbálkozott már valaki?

Mezo_gsi
2013. márc. 24. 11:08

A Sunday Stormnak alapbol mennyi szokott lenni a garantalt dijalapja?
En meg 250K garantaltra emlekszem (meg a Sunday 1/4 Million nevre), de szerintem az nagyon regen volt már.

Csak azert kerdezem, mert ugye most 300K garantalt a MicroMillions miatt és hogy ez mennyire "oriasi dolog" a normal Stormhoz kepest...

ZsoleszAK47
Válasz Mezo_gsi kommentjére
2013. márc. 24. 11:23

A Sunday Stormnak alapbol mennyi szokott lenni a garantalt dijalapja?
En meg 250K garantaltra emlekszem (meg a Sunday 1/4 Million nevre), de szerintem az nagyon regen volt már.

Csak azert kerdezem, mert ugye most 300K garantalt a MicroMillions miatt és hogy ez mennyire "oriasi dolog" a normal Stormhoz kepest...

Alapból 300K garis. 40000-es mezőny tuti lesz ma :) Múlt héten ~46K volt. Sétagalopp lesz :D

Élő ügyfélszolgálat