Sziasztok!
CG közben megjelenik az asztalon, hogy hamarosan indul X verseny, vagy késői regisztráció lehetséges, stb..
Ezt le lehet valahogy tiltani? Ha igen, hol?
Kösz a segítséget.
Omaha hét - Tanulj meg ingyen omaházni és nyerj - március 25-31.
Két kérdés RSA Security tokennel kapcsolatban:
Miután aktiváljuk, engedélyezzük a tokent, akkor utána már inaktív lesz a (normál, hat számjegyű) Pokerstars Pin kód? Vagyis a jelszó és a biztonsági kulcs mellett aktív lesz még a rendszerben, vagy már nem?
A Stars honlapján, a VIP áruházban, az RSA tokennél (mellékeltem az oldalt) hogyan kell értelmezni a Silver, Gold, illetve a Platinumnál feltüntetett a 650$, 1500$ és a 4000$ jutalombónusz definíciókat?
Póker Játékos Áruház - VIP Áruház
Thx
az h lehet h több fpp-m van mint vpp-m? nem ugyanannyi a szorzó?
silverstaron megnéztem és 1.5 mindkettőnél
az h lehet h több fpp-m van mint vpp-m? nem ugyanannyi a szorzó?
silverstaron megnéztem és 1.5 mindkettőnél
A VPP-ből számolják az FPP-t.
Silverstar esetén 1,5x annyi FPP-t kapsz, mint amennyi VPP-t.
najó csak a táblázat félreérthető volt, de mostmár világos, na mindegy , azt hittem az aranyat esetleg elérhetem kövi hónapban de így esélytelen :D
nekem az lenne a kérdésem - a paysafecardos oldalon senkit sem érdekelt.. - ha paysafecarddal fizetek be PS-ra akkor a következő kifizetést hova kérhetem? alaphelyzetben a kifizetésnek a legutóbbi befizetés erejéig a legutolsó befizetési helyre kell mennie, de a paysafecardon nincs hova visszautalni. próbálkozott már valaki?
A Sunday Stormnak alapbol mennyi szokott lenni a garantalt dijalapja?
En meg 250K garantaltra emlekszem (meg a Sunday 1/4 Million nevre), de szerintem az nagyon regen volt már.
Csak azert kerdezem, mert ugye most 300K garantalt a MicroMillions miatt és hogy ez mennyire "oriasi dolog" a normal Stormhoz kepest...
A Sunday Stormnak alapbol mennyi szokott lenni a garantalt dijalapja?
En meg 250K garantaltra emlekszem (meg a Sunday 1/4 Million nevre), de szerintem az nagyon regen volt már.
Csak azert kerdezem, mert ugye most 300K garantalt a MicroMillions miatt és hogy ez mennyire "oriasi dolog" a normal Stormhoz kepest...