elhamocska
Válasz elhamocska kommentjére
2013. ápr. 29. 22:30
Hopp, a választ már nem olvastam el annyira segítőkész akartam lenni :):) sorry, ez esetben már mindent tudsz :)
Webhelyminősítő
Általános minősítés
VIDDIK
Válasz Chryss85 kommentjére
2013. ápr. 29. 22:56
Ha Starson szeretnék player transferelni, akkor kérnek be valamilyen dokumentumot?
És első kifizetésnél kérnek valamit?
Előre is köszi a választ.
Nem biztos hogy kérnek nekem kb 30 kifizetés egyszer sem kellett hozzá semmi.
marcovanbasten
Válasz Thomasson kommentjére
2013. ápr. 30. 6:23
tegnap este utaltak át nekem játékosok közötti átutalással,és még nem jött meg.mi lehet a gond.
új játékosról van szó.tegnap este regisztrált.
elhamocska
Válasz marcovanbasten kommentjére
2013. ápr. 30. 6:30
tegnap este utaltak át nekem játékosok közötti átutalással,és még nem jött meg.mi lehet a gond.
Sajnos le lettél rántva, hacsak nem egy személyes ismerősöd/barátod az illető. Ha a 2. írj a supportnak a dologról.
Webhelyminősítő
Általános minősítés
JuhaAasz
Válasz elhamocska kommentjére
2013. ápr. 30. 6:43
egy zsír új felhasználó ha befizet akkor gyanítom emiatt nem fog tudni egyből pénzt küldeni. először játszania is kell abból a pénzből szerintem. vagy a másik amire még gondolni tudok, hogy nincs az e-mail címe megerősítve, bár ez elég alap dolog, ha mégsincs megcsinálva az öreg hiba :)
Sajnos le lettél rántva, hacsak nem egy személyes ismerősöd/barátod az illető. Ha a 2. írj a supportnak a dologról.
Webhelyminősítő
Általános minősítés
előző dolognál is írtad, hogy tárgytalan, mert kapott választ az illető...akkor se olvastál, és most se olvastál "rendesen". ha neki küldtek pénzt, akkor mégis hogy lenne lerántva? :D
egyébként mi ez a webhelyminősítő izé? miért van benne minden kommentedbe? :confused:
marcovanbasten
Válasz VIDDIK kommentjére
2013. ápr. 30. 6:46
akk nem kell hozzá semmi papír?
JuhaAasz
2013. ápr. 30. 7:01
akk nem kell hozzá semmi papír?
mármint az e-mail cím megerősítéshez? meg nem mondom most neked...már van vagy 5 éve, hogy regisztráltam...ki emlékszik már rá :)
marcovanbasten
Válasz Thomasson kommentjére
2013. ápr. 30. 7:10
nem.ahhoz,hogy mondjuk pénzt utalj ki vagy inkább át egy másik játékosnak.ahhoz kell valami papír?
JuhaAasz
2013. ápr. 30. 8:08
nem.ahhoz,hogy mondjuk pénzt utalj ki vagy inkább át egy másik játékosnak.ahhoz kell valami papír?
sima átküldéshez nem hiszem. ahhoz elégnek kéne lennie annak is, hogy játszik az illető...