???
Ti betudtok lépni?
nekem kb 10:30kor még sikerült, és most is (11:07)
Bárcsak engem se engednének fel. Egyszerűen egy kik*rt vicc ez amit ezek csinálnak minden egyes versenyen szarrá mákol mindenki, természetesen hatalmas gigafishek akiknek opr-n 1 cent profitjuk sincsen már évek óta. Kezdem nagyon azt hinni, hogy csak azért van ez, hogy a sok überfishnek legyen valamennyi sikerélménye, és még véletlenül se hagyják ott az oldalt. Egy biztos, én ott fogom.
Sziasztok! Azt lehet tudni, hogy kb mikor jöhetnek vissza az amerikai játékosok? 1 éven belül, 2-3 év múlva? Esetleg soha? Hogy áll a pereskedés? És azokat kérdezném, akik már a botrány előtt is játszottak, hogy tényleg könnyebb volt, sokkal több volt a fish?
Sziasztok! Azt lehet tudni, hogy kb mikor jöhetnek vissza az amerikai játékosok? 1 éven belül, 2-3 év múlva? Esetleg soha? Hogy áll a pereskedés? És azokat kérdezném, akik már a botrány előtt is játszottak, hogy tényleg könnyebb volt, sokkal több volt a fish?
Fish most is van bőven.
Ha Starson szeretnék player transferelni, akkor kérnek be valamilyen dokumentumot?
És első kifizetésnél kérnek valamit?
Előre is köszi a választ.
Én úgy tudom csak szúrópróbaszerűen szoktak kérni mindkét esetben, tehát nincs standard, néha kérnek.
Meddig lehet összegyűjteni a Goldstar-hoz szükséges VPP-ket?
magyar idő szerint a következő hó első napján reggel hatig:)