Chryss85
Válasz Tir-X kommentjére
2013. ápr. 28. 0:26

Köszi a gyors választ!

Ha kérnek, akkor mit szoktak? Scannelt személyit? Vagy lakcím igazolás is kellhet?

Én úgy tudom csak szúrópróbaszerűen szoktak kérni mindkét esetben, tehát nincs standard, néha kérnek.

Tir-X
Válasz Thomasson kommentjére
2013. ápr. 28. 0:56

Valamilyen okmányt, amely a személyiséged igazolja, tehát vagy személyi igazolványt (gondolom ehhez lakcímkártya is kell), vagy jogsit, érvényes útlevelet.

Emellé szoktak még kérni közüzemi számla másolatot, aminek az adott névre és címre kell ugye szólnia. Ha nincs közüzemi számla a neveden, akkor bankszámla kivonat megteszi.

Chryss85
Válasz Tir-X kommentjére
2013. ápr. 28. 1:33

Oké, köszi szépen!

Valamilyen okmányt, amely a személyiséged igazolja, tehát vagy személyi igazolványt (gondolom ehhez lakcímkártya is kell), vagy jogsit, érvényes útlevelet.

Emellé szoktak még kérni közüzemi számla másolatot, aminek az adott névre és címre kell ugye szólnia. Ha nincs közüzemi számla a neveden, akkor bankszámla kivonat megteszi.

hosocske
Válasz Chryss85 kommentjére
2013. ápr. 29. 20:37

HUD-hyper

újra most hátha tud vki segíteni mi lehet a gond :)
PS-en minden cashnél bejön a HUD, de játszottam 1-2 hyper sng-t és ott nem akarta betölteni vmiért :S,
vmi 5let mi lehet a gond?

marcovanbasten
2013. ápr. 29. 20:50

mennyi idő alatt szokott megérkezni a játékosok közötti utalás?

valekszilard
Válasz marcovanbasten kommentjére
2013. ápr. 29. 20:54

kb 2-3perc

marcovanbasten
2013. ápr. 29. 22:02

és mi van ha egy zsír új felhasználó küldi nekem a pénzt?
akk is gyorsan megjön?engedik neki?lehet ilyet?azért késik?
köszi!

iKeksz
2013. ápr. 29. 22:08

persze h lehet

elhamocska
Válasz marcovanbasten kommentjére
2013. ápr. 29. 22:20

Itt inkább az a kérdés, hogy mennyivel lettél megrövidítve.
Webhelyminősítő

ImageÁltalános minősítés
Image

Image

elhamocska
Válasz Chryss85 kommentjére
2013. ápr. 29. 22:27

Ha Starson szeretnék player transferelni, akkor kérnek be valamilyen dokumentumot?

És első kifizetésnél kérnek valamit?

Előre is köszi a választ.

Az első kifizetésnél mindenféleképpen kérni fognak személyi elő/hátlapot + közüzemi számla másolatot a starsos accodhoz tartozó lakcímmel. (ha nincs akkor számlakivonatot, amit bizalmasan kezelnek és általában még aznap "értékelnek"). Nyilván az első BEfizetésnél sosincs ilyen procedúra :p

Webhelyminősítő

ImageÁltalános minősítés
Image

Image

Élő ügyfélszolgálat