Sziasztok!Hány nap alatt érkezett meg MB-re a pénz??
Ez a legundorítóbb, legusztustalanabb dolog, amit ebben a szájbakúrt online pokerben, karrierem során eddig láttam! Ugyanez van nekem is, mint az elöttem szólóknak. Vip köcsög meg persze csak ugyanazt a szar dumát tolja újra és újra. Hányadék! De persze mi a lófaszt várhattam egy olyan site-tól ami már párszor átkúrta a játékosait???
Most néztem meg én is és az enyémet is visszarakták a számlámra(én Mb-re kértem ki). Most megpróbáltam Netellerre.Ja és az enyémet biztos nem a heti limit miatt tették vissza.
Heti limit MB-re is 250$. WTF??? Ezt komolyan gondolták?
Ja srácok lehet van egy lehetőség ami egy nagyon kicsit felgyorsíthatja az eseményeket(de csak nagyon kicsit...lol); nem én találtam ki, a 2+2-n vk felvetette: nyitni egy másik szl-t, neteller, vagy monebookers(kinek mi van már) és a másikon is kikérni a csodálatos heti limitet, így az idő feleződhet. Persze ha egyátalán nem dobják vissza, úgy mint az eddigit vagy azért mert arról nem volt befizetés. Nem tudom, de kipróbálom. GL all!
Ja srácok lehet van egy lehetőség ami egy nagyon kicsit felgyorsíthatja az eseményeket(de csak nagyon kicsit...lol); nem én találtam ki, a 2+2-n vk felvetette: nyitni egy másik szl-t, neteller, vagy monebookers(kinek mi van már) és a másikon is kikérni a csodálatos heti limitet, így az idő feleződhet. Persze ha egyátalán nem dobják vissza, úgy mint az eddigit vagy azért mert arról nem volt befizetés. Nem tudom, de kipróbálom. GL all!
250$ limit? hmmm
Nekem is visszarakták ma v tegnap nem tudom csak az MB-t nézegettem, meg a leveleimet, nem gondoltam volna, hogy csak úgy szó nélkül visszarakják a pénzt. Vicces
you have reached your weekly maximum withdrawal limit. you will be able to withdraw 7 days from the time of your last request. Nekem ez van írva a cashierben.
250$ limit? hmmm
Nekem is visszarakták ma v tegnap nem tudom csak az MB-t nézegettem, meg a leveleimet, nem gondoltam volna, hogy csak úgy szó nélkül visszarakják a pénzt. Vicces
Nálam is visszarakták a pénzt.Megérte játszani ebben a teremben!