Ndaniel_
Válasz YESSICA7 kommentjére
2011. ápr. 22. 14:18

Nálam is visszarakták a pénzt.Megérte játszani ebben a teremben!

én nem is játszom itt amig a kifizetés nem valósul meg...

hunsilverline
Válasz Ndaniel_ kommentjére
2011. ápr. 22. 14:24

én nem is játszom itt amig a kifizetés nem valósul meg...

na valszeg az UB-nek nincs elkülönített számlán a játékosok pénze hanem használják és most nem tudnak kifizetni ennyi embert mert FIZIKAILAG nincsen ennyi pénzük csak virtuálisan. ezért vezették be ezt a 250-es limitet h időt nyerjenek, de azért dobjanak egy csontot is.

hunsilverline
Válasz hunsilverline kommentjére
2011. ápr. 22. 14:26

Sajnos ha sorrendet kéne felállítani h melyik terem nyúlja le a játékosok pénzét akár, akkor az a Cereus hálózat. Szurkolok nektek.

Ndaniel_
2011. ápr. 22. 14:30

na valszeg az UB-nek nincs elkülönített számlán a játékosok pénze hanem használják és most nem tudnak kifizetni ennyi embert mert FIZIKAILAG nincsen ennyi pénzük csak virtuálisan. ezért vezették be ezt a 250-es limitet h időt nyerjenek, de azért dobjanak egy csontot is.

káár h ezen buknak imidzset mert amúgy elég gyenge a mezőny és jól játszható versenyek, sng-ók vannak ahol lehet vagánykodni..

hunsilverline
Válasz Ndaniel_ kommentjére
2011. ápr. 22. 14:33

Persze, de azért nem kell elkeseredni mert biztos hogy lesz kifizetés. Egyszerűen az amcsi játékosok most érthető módon prioritást élveznek. Persze ez most nagyon nem jó nektek, de még egyszer hangsúlyozom érhető lépés, hiszen számukra egy ideig véget ér az online póker ez egészen biztos, és ki kell egyenlíteni a számlát. Ha ezzel megvannak akkor jönnek majd a ti kifizetésitek valamint a 250-es USD limit is eltűnik,

YESSICA7
2011. ápr. 22. 14:59

Köszi a biztatást!Várok türelmesen!Igazából bejött a terem számomra is.

hunsilverline
Válasz YESSICA7 kommentjére
2011. ápr. 22. 15:15

Idézet:
Macko1 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Az FTP cashout miatt nem aggódom, de van egy olyan érzésem hogy UB gázos lesz.
meglátjuk...

minden megjött! Yuppi
ebből húsvétkor nagy piázás lesz

Kellemes "húsvétolást" nektek!

Mondtam én h van remény.

R1per2
2011. ápr. 22. 16:34

nekem 13ezer dolcsim ragadt benn...

Littlemage
Válasz R1per2 kommentjére
2011. ápr. 22. 18:15

nekem 13ezer dolcsim ragadt benn...

de miert tartasz ennyit egy teremben? NL100-hoz nem hinnem, hogy 2-3k-nal tobbre szukseg lenne. kb. tibibacsi cakes balheja ota oda kellene figyelni erre szerintem.

SuperNitty
Válasz wildchild kommentjére
2011. ápr. 22. 18:31

En ugy tudom, hogy amig van 1 pending cashoutod, addig nem indithatsz masikat illetve be sem fizethetsz ,magyarul meg kell varnod a 48orat minden cashout requestnel mig jova nem hagyjak/processed nem lesz es csak utana indithatod a kovetkezot. Talan jovo ilyenkorra ki fogom tudni utalnia rollom FML

Igen-igen,simán igazad lehet. Mindegy(ill. nem az), azért valószínűnek tartom,h ez az amcsik kifizetése miatt van(mármint, h az eu-s pénzekből akarják kifizetni őket), így talán hamarosan megoldódik, legalábbis reméljük!

Élő ügyfélszolgálat