Állítólag azon múlik, hogy milyen gyorsan utalják a pénzt, hogy mennyit játszol az oldalon. Magasabb Vip szint, gyorsabb kifizetés.
Szerintem ki lesz mindenki fizetve, csak idő kérdése és menni fog a terem a korábbinál kisebb forgalommal. 6-7 ezren este fent szoktak lenni, sok terem ennél kisebb forgalommal is működik.
6-7 ezren este fent szoktak lenni, sok terem ennél kisebb forgalommal is működik.
Szerintem ki lesz mindenki fizetve, csak idő kérdése és menni fog a terem a korábbinál kisebb forgalommal. 6-7 ezren este fent szoktak lenni, sok terem ennél kisebb forgalommal is működik.
Ez a szám azt mutatja hányan vannak bejelentkezve a terembe, nem azt, hogy hányan játszanak. Gonolom ennek a 3/4-e azért van bejelentkezve, hogy megnézze, hogy még mindig pending-e a cashout :S
Höhö, én mondjuk már csak azért, hogy hátha lehet újra MB-t használni. :D
május 19 én kértem kifizetést "check by mail" (ugyanis csak ez volt elérhető 10$fee ért vagy a sima check 30$ feeért) pár napja irtam nekik hogy vatafakk? visszairták hogy az amerikai helyzet miatt csuszik a kifizetés várjak türelemmel.. előtte egy hétig ültek az mb-s cashoutomon amit aztán visszadobtak... Nem is értem hogy mi közöm az amerikaiakhoz hiszen nekik sem fizetnek, attol még tolhatnák a zsét, ugyhogy inkább szándékosan nem akarnak fizetni..
de a remény hal meg utoljára....
06.04. óta engedélyztek vkinek kifizetést Netellere? Esetleg sikeres CO-ja volt vkinek?
UP!!! teljes siker minden pénzemet kiszedtem! Mondjuk össz vissz volt $300 nem sok de örülök neki :)
de a vicc: Netellere kértem ki a pénzem és Moneybookersre kaptam meg :O
Na most ez mi??? :D :D :D
cashout
Sziasztok,
05.06.-án igényeltem 500 usd-t, de egy hónap után is semmi reakció. Május végén írtam nekik, hogy szeretem őket, meg hogy hajrá és amúgy meg mi a fax van. Jött a sablon válasz, kb. amire számítottam. Júniusban is írtam, arra már nem válaszoltak.
DE!!!
Pár napja elkezdtem játszani: nl10-en pár rövidebb session és tegnap a megszokott nl50-es limitemen egy session-t (kb. 38 raise pontot gyűjtve) és ma érdekes módon megjött az egy hónap 8 napja igényelt összeg. (Neteller)