hát ezt kaptam én is, kb a 4. levelemre válaszoltak, május 1óta szenvedek a kifizetéssel,moneybookers-re nem fizettek ki, kikértem visa-ra, ugy néz ki erre se fognak, folyamatban van a Netteler számlám intézése, majd megprobálkozom azzal, karácsonyra talán megjön a pénzem:
Thank you very much for contacting us.
Unfortunately we may not provide you with and estimated time as to when your payout will be completed.
We have received a large amount of requests therefore the processing timeframes have increased drastically.
We apologize for the inconveniences and appreciate your patience while we work to remedy this situation.
Thank you very much for your patronage.
Best;
AB
én is termeltem egy kicsit, hogy player status legyek, hátha több pénzt látok...
05.09 óta várok a kifizetésre :S
05.09 óta várok a kifizetésre :S
ezt mire alapozod?
onnantól, hogy a kifizetés átvált "requested"-re még kb mennyit kell várni? :D ha valakinek van tapasztalata
onnantól, hogy a kifizetés átvált "requested"-re még kb mennyit kell várni? :D ha valakinek van tapasztalata
Május 27. óta requested, most éppen Ukash. Kérdés, hogy onnan hova lehetne tovább lökni, de egyelőre még semmi sem történt az ügyben.
A fekete péntek után 3nappal zárolták a tesóm számláját... Kb. az összes email címre írtunk vagy 3x hogy most ez mi...
Ma sikerült válaszolniuk miszerint az öcsém chip dumipngelt, összejátszott más játékosokkal, és nem illő kifejezéseket használt. Ezzel csak pár dolog nem stimmel:
1. Tesóm nem angolt tanult szóval sajnos csak pár szót tud és amugysem szokott visszaírogatni még magyaroknak sem...
2. Hát a számítógépekhez nagyon nem ért -chip dumping LOLOLOLOLOLOLOL :)
3. Ha annyi pénzt tudott összecsalni akkor miért van csak kb. 20bi-ja bent Nl25re?
Szóval ha nem akarják kifizetni azt a 4-500$t akkor a létező össze s fórumot elárasztom h milyen bohócok. Bár értem h most minden pénzre szükségük van....
Vicc...
cashout johirek:
még május 12. én probáltam utalni moneybookersre de egy hét után visszadobták hogy mbre nem lehet utalni.. utána csak két lehetőség maradt a kifizetésre a check és check by mail az első 30 amásodik 10 dollár fee.. másodikat választottam (habár nem tudom hogy működik) május 19 én. Ha jol emlékszem pár napon belül requested sátuszba került a kifizetés.. azota kb 4-5 levelt irtam nekik hogy "mivan má" és az utolso levél szövegét postolnám:
I'm waiting for almost two months...
I wrote several letters..!!
the answer is just as much: be patient..
WTF???? it's my money!!
I do not care about the American situation! I am european and us are the legal poker! But what you do, is certainly illegal!
(igaz rövid, igaz nem teljesen helyes a google fordítóval de érthető..)
Lehet sikerült őket meggyőznöm mert most Authorized státuszba kerültem ami ha jol olvastam a cashout utolso lépése..
ugyhogy talán van remény.....................