BRNT40
Válasz BRNT40 kommentjére
2011. jún. 30. 11:21

cashout johirek:

még május 12. én probáltam utalni moneybookersre de egy hét után visszadobták hogy mbre nem lehet utalni.. utána csak két lehetőség maradt a kifizetésre a check és check by mail az első 30 amásodik 10 dollár fee.. másodikat választottam (habár nem tudom hogy működik) május 19 én. Ha jol emlékszem pár napon belül requested sátuszba került a kifizetés.. azota kb 4-5 levelt irtam nekik hogy "mivan má" és az utolso levél szövegét postolnám:

I'm waiting for almost two months...
I wrote several letters..!!
the answer is just as much: be patient..
WTF???? it's my money!!
I do not care about the American situation! I am european and us are the legal poker! But what you do, is certainly illegal!

(igaz rövid, igaz nem teljesen helyes a google fordítóval de érthető..)
Lehet sikerült őket meggyőznöm mert most Authorized státuszba kerültem ami ha jol olvastam a cashout utolso lépése..
ugyhogy talán van remény.....................

Na ugy néz ki minden rendben és már csak a postásra kell várnom...

dzoli
2011. jún. 30. 15:04

szep munka

levrone
Válasz dzoli kommentjére
2011. jún. 30. 17:38

Legutóbb kinek jött ki innen pénz és mennyi idővel a kiutalás után?

tobibandi
Válasz levrone kommentjére
2011. júl. 1. 6:23

:-D nekem is jött ki pénz már
Indítottam az utalást május elején és kijött június elején. DE HOGY?!?!?
Mb-re akartam ualni, de azt nekem is hamar visszadobták, hogy nem lehet. Ez kb egy hét volt nekem is. Aztán két lehetőség maradt, amiből egyik sem volt nagyon szimpatikus, szóval vártam. Aztán lett egy harmadik lehetőség: Ukash. Bár ezt sem ismertem, itt indítottam egy utalást. Kénytelen vagyok számokkal is leírni, hogy szórakoztatóbb legyen nektek is :-) Szóval maximumokkal próbálkoztam - ez ugye 500$. Így maradt benn 356$-om. Miután már vártam két hetet a Ukashra is, és megírtam a második levelem is, egyszercsak váratlanul pénz jelent meg a mb számlámon. 356$. Na ezt adjátok össze!! Ukash utalásom azóta is requested státuszban pihen....

Na ebből én sem tudok tanulságot levonni

BaLa
2011. júl. 1. 9:27

Nem akarlak elkeseríteni, de nekem egy hónapja authorized.

BRNT40
Válasz BaLa kommentjére
2011. júl. 1. 11:10

Ha belépek Ub-be már nincs pending payoutom és csak account historyban tudom megnézni a történteket ahol processed a státusza..
(Szép magyar mondat lett ez:))
De persze amig nincs a kezemben a pénz addig bármi lehet..
De most bizakodom...

Dj69k
2011. júl. 4. 13:25

érdemes 1k ub pénzért adnom 250$ ps pénzt?
vagy úgyse látnék belőle egy fillért se?

drpharm
Válasz Dj69k kommentjére
2011. júl. 4. 13:36

Szerintem érdemes. Ha be akartak volna csődölni, már megtették volna. Lehet pár hónap mire ki tudod utalni, de annyit megér. Azért 25%-nál több esély van rá, hogy a nem-amerikaiak ki lesznek fizetve, szóval mindenképp +EV-s.

DuckZ
Válasz drpharm kommentjére
2011. júl. 5. 10:38

En majus kozepen indiottam egy payoutot visara, azota requested allapotban volt es tegnap kaptam egy mailt h a kifizetesi kerelmet elfogadtak es processed statusba kerult. Remelem ez mar jot jelent... :)

DuckZ
Válasz DuckZ kommentjére
2011. júl. 6. 12:55

Mai nap meg is kaptam a folyoszamlamra a penzt :)

Élő ügyfélszolgálat