fejes1988
Válasz DuckZ kommentjére
2011. júl. 6. 12:57

Szabad tudni kb mekkora összegről van szó? mert nekem is május közepe óta várakozó, igaz nekem Netellerre.

valekszilard
Válasz DuckZ kommentjére
2011. júl. 6. 22:04

En majus kozepen indiottam egy payoutot visara, azota requested allapotban volt es tegnap kaptam egy mailt h a kifizetesi kerelmet elfogadtak es processed statusba kerult. Remelem ez mar jot jelent... :)

remélen nekem is akkor hamarosan történik valami, mert ez a helyzet eddig
Requested $ 250.00 USD Visa Payout 5/17/2011

katkar
Válasz valekszilard kommentjére
2011. júl. 7. 15:03

A mai nap nekem is utaltak Visa-ra $500-t!
Május közepén indítottam a kifizetést, tegnap került feldolgozásra, amiről email-t is kaptam, s ma végre a számlámon a pénz!

DuckZ
Válasz katkar kommentjére
2011. júl. 7. 22:26

900 $ jott ki nekem

BRNT40
Válasz DuckZ kommentjére
2011. júl. 14. 14:05

Állitolag ha csekken kéred a pénzed akkor sokáig tart meg drága is..
Na hát ez tényleg igy van...
Mivel csak csekket tudtam választani kifizetésre nem igen volt más lehetőség... Két hónap után rá is bólintottak odafenn..
Nagyjából 15 napon belül meg is jött a csekk..
Bementem a bankba hogy beváltsam..
Persze ingyen senki sem dolgozik: 500dollárt vettem ki UB 10$ vont el költségként a bank meg nagyjábol 40$-t fog levonni...
Ja és majd csak kb egy honap mulva kapom meg a pénzem ha mindent sikerült rendben lelevelezniük egymással...
Persze mindez meg sem történik ha az első kérelmemnél elfogadják a MB kifizetést..
Köszi UB!

Angyisz
Válasz BRNT40 kommentjére
2011. júl. 19. 14:12

Mastercard-ra tudott már valaki kivenni? Konkrétan Moneybooker-es Mastercard-ra, ha ez számít. És létezik az, hogy ha be akarok fizetni egy ilyen kártyáról (nyilván azért, hogy aztán ki tudjak venni) elkérik a kártya hátoldalán lévő három számjegyes kódot?

fejes1988
Válasz Angyisz kommentjére
2011. júl. 19. 14:42

ha moneybookers-es kártyáról szeretnél befizetni, nem kérik el, mert ott az mb-s emailedet használod.

Angyisz
Válasz fejes1988 kommentjére
2011. júl. 19. 14:47

ha moneybookers-es kártyáról szeretnél befizetni, nem kérik el, mert ott az mb-s emailedet használod.

Nem, félreértettél. MB-ről nem akarok befizetni, mivel nincs értelme, ugyanis nem lehet azon keresztül ki is venni. Azaz egy másik módszert keresek, ami lehetőleg nem csekk. Adott az MB számlámhoz tartozó Masercard kártya, van rajta kicsi egyenleg és azzal fizetnék be csak azért, hogy majd arra kérjem ki rá a bankrollomat. Tehát nem az a kérdés, hogy MB, vagy nem, hanem, hogy Mastercard-dal befizetni, majd arra kikérni lehet-e vajon ebben a kuplerájban. És, hogy tényleg elkérik a kártyám security kódját (mert kérték)?

fejes1988
Válasz Angyisz kommentjére
2011. júl. 19. 14:57

ha normál mastercardról depózol, elkérik, igen

BaLa
Válasz fejes1988 kommentjére
2011. júl. 19. 15:26

Mastercard-ra szerintem sehol nem fizetnek ki.

Élő ügyfélszolgálat