Szabad tudni kb mekkora összegről van szó? mert nekem is május közepe óta várakozó, igaz nekem Netellerre.
En majus kozepen indiottam egy payoutot visara, azota requested allapotban volt es tegnap kaptam egy mailt h a kifizetesi kerelmet elfogadtak es processed statusba kerult. Remelem ez mar jot jelent... :)
A mai nap nekem is utaltak Visa-ra $500-t!
Május közepén indítottam a kifizetést, tegnap került feldolgozásra, amiről email-t is kaptam, s ma végre a számlámon a pénz!
900 $ jott ki nekem
Állitolag ha csekken kéred a pénzed akkor sokáig tart meg drága is..
Na hát ez tényleg igy van...
Mivel csak csekket tudtam választani kifizetésre nem igen volt más lehetőség... Két hónap után rá is bólintottak odafenn..
Nagyjából 15 napon belül meg is jött a csekk..
Bementem a bankba hogy beváltsam..
Persze ingyen senki sem dolgozik: 500dollárt vettem ki UB 10$ vont el költségként a bank meg nagyjábol 40$-t fog levonni...
Ja és majd csak kb egy honap mulva kapom meg a pénzem ha mindent sikerült rendben lelevelezniük egymással...
Persze mindez meg sem történik ha az első kérelmemnél elfogadják a MB kifizetést..
Köszi UB!
Mastercard-ra tudott már valaki kivenni? Konkrétan Moneybooker-es Mastercard-ra, ha ez számít. És létezik az, hogy ha be akarok fizetni egy ilyen kártyáról (nyilván azért, hogy aztán ki tudjak venni) elkérik a kártya hátoldalán lévő három számjegyes kódot?
ha moneybookers-es kártyáról szeretnél befizetni, nem kérik el, mert ott az mb-s emailedet használod.
ha moneybookers-es kártyáról szeretnél befizetni, nem kérik el, mert ott az mb-s emailedet használod.
ha normál mastercardról depózol, elkérik, igen
Mastercard-ra szerintem sehol nem fizetnek ki.