AP-UB között? (bocs,ha túl idióta a kérdés)
AP dollár nem érdekel esetleg?:) 340 190ért
AP dollár nem érdekel esetleg?:) 340 190ért
AP nem, meg UB-t is feltételes módban írtam, mert a napokban ürítettem ki az mb és neteller számlámat. Néhány nap múlva esetleg lehet rajtuk pénz...
LOL sracok,nem akarlak elkeseriteni titeket de az en 30k Ub $-t az eddigi legjobb ajanlat 2+2n 6k$ volt.. azaz 0.20 az arfolyam most. Es tenyleg jatszani kell, ha akarsz kifizetest.
LOL sracok,nem akarlak elkeseriteni titeket de az en 30k Ub $-t az eddigi legjobb ajanlat 2+2n 6k$ volt.. azaz 0.20 az arfolyam most. Es tenyleg jatszani kell, ha akarsz kifizetest.
Hmm.. ez most komoly? Igazabol annyiert ami nem erne meg neked jelenleg sztem: 0.7 alatt nem hinnem hogy lenne szivem eladni, szal most varok, mert julius 31-e a hatarido a KGC(Kahwanake Gaming Comission )-nek ami a Cereus licenszet felugyeli hogy meghosszabbitsa azt, es mivel semmilyen pletyka nem roppent fel hogy ez nem fog megtortenni ,valamint GUIGUI_88(sztem ot nem kell bemutatni) nak az egyik bennfentes is mondta hogy 99% hogy meghosszabbitjak igy azt remelem ettol pozitivabb lesz a jatekosok hangulata es ujra elkezdenek jatszani(mar most megy egy jopar asztal) es akkor talan az arfolyam is feljebb megy a mostaninal olyanra amiert mar megvalnek a benntlevo penzemtol.
GUIGUI-nak mennyi pénze lehet vajon beragadva te jó ég....
Nem venni akarok, csak kíváncsiságból kérdeztem. Amúgy 0.7 alatt én sem adnám el a 10k-mat.
Wildchild neked eddig mennyid jött ki összesen?