1000 dolláros kifizetés 2 hónap után submitted.
visa.
golden
Semmi gáz ne töröld a kifizetést.Ugyanaz marad az új kártyád száma csak a cv fog változni.Simán megtalálja.Nekem is érkezett már lejárt kártyára.És olvastam,hogy letiltott kártyára is.Tehát a pénz visszatalál hozzád csak fizetésre nem tudod használni.
Sajnos más lett a kártya száma, igy azt irta az UB support jó egy hét után, hogy törölni kell a kifizetést is meginditani egy másikat.
A probléma csak annyi, hogy az új kártya mastercard lett. Arra meg ugye nincsen kifizetés ha jól látom.
Moneybookersre se jön ki a pénz ahogy olvastam /meg én is probálkoztam már vele/
Kérdésem az lenne, hogy szerintetek csináljak egy netellert és azzal próbálkozzak? Van not netelleres kifizetés az opciók között?
Sajnos más lett a kártya száma, igy azt irta az UB support jó egy hét után, hogy törölni kell a kifizetést is meginditani egy másikat.
A probléma csak annyi, hogy az új kártya mastercard lett. Arra meg ugye nincsen kifizetés ha jól látom.
Moneybookersre se jön ki a pénz ahogy olvastam /meg én is probálkoztam már vele/
Kérdésem az lenne, hogy szerintetek csináljak egy netellert és azzal próbálkozzak? Van netelleres kifizetés az opciók között?
2.5 hónap approvált státusz után barátnőmnem processed-re váltott a CO ja. $500 már a netelleren van.
Az enyém ugyanennyi ideje még mindig pending, lehet lassan én is beleférek.
2 hete jóváhagyták a kifizetést visára, a státusz processed lett, már újabb kifizetést is sikerült indítanom, de a pénz nincs a számlámon még. Visára ilyen sokáig tart kiutalni?