wildchild
Válasz levrone kommentjére
2011. júl. 30. 0:25

GUIGUI-nak mennyi pénze lehet vajon beragadva te jó ég....

A minap ujsagolta el hogy epp vett 143 k Ub $-t 23 k "valodi" $- ert ... lol elegge optimista, sztem tud valamit de nem akarja/nem mondhatja el. De hogy pontosan mennyi penze ragadt bent azt senki nem tudja.

wildchild
Válasz levrone kommentjére
2011. júl. 30. 0:32

Wildchild neked eddig mennyid jött ki összesen?

BF ota pontosan 5k(Ubtol 3k APtol 2k). Mondjuk en folyamatosan jatszok azota is, valamint legmagasabb VIP szinten vagyok.

aprajafalva
Válasz wildchild kommentjére
2011. júl. 30. 16:35

Nem tudom volt e már valakinek ilyen gondja:
Május elején indítottam a kifizetést visa-ra és azóta ugye semmi nem történt még. Közben le fog járni a kártyám. Ilyenkor mit lehet csinálni? Mikor elindítottam még természetesen volt hátra 2 hónap a kártya érvényességéből. Írtam a supportnak, live supportnak is semmi válasz. Gondolom ilyenkor törölni kell a kifizetést és megínditani az új kártyára...

Roleks
Válasz aprajafalva kommentjére
2011. júl. 30. 17:23

Nem tudom volt e már valakinek ilyen gondja:
Május elején indítottam a kifizetést visa-ra és azóta ugye semmi nem történt még. Közben le fog járni a kártyám. Ilyenkor mit lehet csinálni? Mikor elindítottam még természetesen volt hátra 2 hónap a kártya érvényességéből. Írtam a supportnak, live supportnak is semmi válasz. Gondolom ilyenkor törölni kell a kifizetést és megínditani az új kártyára...

Szerintem előbb érdeklődd meg a bankodnál, hogy ilyenkor mi van mielőtt törölnéd a kifizetést.

chaab
Válasz aprajafalva kommentjére
2011. júl. 31. 13:12

Semmi gáz ne töröld a kifizetést.Ugyanaz marad az új kártyád száma csak a cv fog változni.Simán megtalálja.Nekem is érkezett már lejárt kártyára.És olvastam,hogy letiltott kártyára is.Tehát a pénz visszatalál hozzád csak fizetésre nem tudod használni.

R1per2
Válasz chaab kommentjére
2011. aug. 1. 10:59

akkor még jönnek ki pénzek, csak játszogatni kell?

RegGeri
Válasz R1per2 kommentjére
2011. aug. 1. 11:14

Én az szűrtem le az eddig leírtakból, hogy inkább VIP szint, mint játék mennyiség függő a kifizetés.

Yoman
Válasz RegGeri kommentjére
2011. aug. 2. 14:29

Sziasztok

Érkelődni szeretnék hogy hogyan lehet visa-ra vagy Mb-re vagy esetleg Netellerre kifizetést igényelni...csakmert nekem 3 ilyen ismeretlen opcio van,de gondolom nem csak nekem áll fent ez a probléma
köszi a választ

Yoman

Beast
Válasz Yoman kommentjére
2011. aug. 2. 21:39

Egy újabb sikeres kifizetésről szeretnék beszámolni.

Valamikor május közepén indítottam. Nagyon sokáig csak "requested" volt.
Nem történt semmi, szinte minden nap benéztem rá, de nem játszottam egy leosztást sem. Írtam egy levelet valamikor 7. hó elején, hogy szeretném még a pénzem látni. Egy hétre rá válaszoltak sablont, ahogy tőlük telik intézik a kifizetéseket. KB 1 héttel ezelőtt "approved" lett a kifizetés, és tegnap éjszaka megérkezett a Netelleres számlámra. Semmilyen vip szintem nem volt már rég.

wildchild
Válasz Yoman kommentjére
2011. aug. 2. 22:45

Sziasztok

Érkelődni szeretnék hogy hogyan lehet visa-ra vagy Mb-re vagy esetleg Netellerre kifizetést igényelni...csakmert nekem 3 ilyen ismeretlen opcio van,de gondolom nem csak nekem áll fent ez a probléma
köszi a választ

Yoman

Fizettel mar be valaha valamelyikrol? Ha nem ,fizess be minimumot arrol amelyiket a kesobbiekben akarod majd erre hasznalni, majd 2 nappal a beutalas utan mar indithatod is a kifizetest.

Élő ügyfélszolgálat