GUIGUI-nak mennyi pénze lehet vajon beragadva te jó ég....
Wildchild neked eddig mennyid jött ki összesen?
Nem tudom volt e már valakinek ilyen gondja:
Május elején indítottam a kifizetést visa-ra és azóta ugye semmi nem történt még. Közben le fog járni a kártyám. Ilyenkor mit lehet csinálni? Mikor elindítottam még természetesen volt hátra 2 hónap a kártya érvényességéből. Írtam a supportnak, live supportnak is semmi válasz. Gondolom ilyenkor törölni kell a kifizetést és megínditani az új kártyára...
Nem tudom volt e már valakinek ilyen gondja:
Május elején indítottam a kifizetést visa-ra és azóta ugye semmi nem történt még. Közben le fog járni a kártyám. Ilyenkor mit lehet csinálni? Mikor elindítottam még természetesen volt hátra 2 hónap a kártya érvényességéből. Írtam a supportnak, live supportnak is semmi válasz. Gondolom ilyenkor törölni kell a kifizetést és megínditani az új kártyára...
Semmi gáz ne töröld a kifizetést.Ugyanaz marad az új kártyád száma csak a cv fog változni.Simán megtalálja.Nekem is érkezett már lejárt kártyára.És olvastam,hogy letiltott kártyára is.Tehát a pénz visszatalál hozzád csak fizetésre nem tudod használni.
akkor még jönnek ki pénzek, csak játszogatni kell?
Én az szűrtem le az eddig leírtakból, hogy inkább VIP szint, mint játék mennyiség függő a kifizetés.
Sziasztok
Érkelődni szeretnék hogy hogyan lehet visa-ra vagy Mb-re vagy esetleg Netellerre kifizetést igényelni...csakmert nekem 3 ilyen ismeretlen opcio van,de gondolom nem csak nekem áll fent ez a probléma
köszi a választ
Yoman
Egy újabb sikeres kifizetésről szeretnék beszámolni.
Valamikor május közepén indítottam. Nagyon sokáig csak "requested" volt.
Nem történt semmi, szinte minden nap benéztem rá, de nem játszottam egy leosztást sem. Írtam egy levelet valamikor 7. hó elején, hogy szeretném még a pénzem látni. Egy hétre rá válaszoltak sablont, ahogy tőlük telik intézik a kifizetéseket. KB 1 héttel ezelőtt "approved" lett a kifizetés, és tegnap éjszaka megérkezett a Netelleres számlámra. Semmilyen vip szintem nem volt már rég.
Sziasztok
Érkelődni szeretnék hogy hogyan lehet visa-ra vagy Mb-re vagy esetleg Netellerre kifizetést igényelni...csakmert nekem 3 ilyen ismeretlen opcio van,de gondolom nem csak nekem áll fent ez a probléma
köszi a választ
Yoman