As Roma
Válasz gabriel73 kommentjére
2016. okt. 16. 9:49

A 250-et ma írták jóvá,nálam legalábbis rendben. "As Roma" remélem nálad is minden OK. :)

A 250 jóváírása megtörtént,a további nyeremény átváltása még folyamatban van...
Hála Istennek sikerült egy normális,felkészült supportossal kapcsolatba lépnem,és azóta ő intézi az ügyet.Ő világosan ,korrektül tájékoztatott mindenről! A roppantul felkészült hölgyemény azota remélem marad az "elütöttem a jelszót,nem tok belépni,hol a hiba.." típusu problémák megoldásánal..

molylepke
Válasz As Roma kommentjére
2016. okt. 24. 13:58

ki játszik az Unibeten? itt erős a mezőny? :)

Buksisak
Válasz molylepke kommentjére
2016. okt. 25. 3:16

Bitang erős! Kerüld el messzire!:)

Pancser
Válasz netfalo kommentjére
2016. okt. 27. 20:43

Csak én nem tudok belépni hozzájuk ma este?

lilluka
Válasz Pancser kommentjére
2016. okt. 27. 20:50

Csak én nem tudok belépni hozzájuk ma este?

Nálam sem jó.

buckaroo
Válasz lilluka kommentjére
2016. okt. 27. 21:53

Én újrahúztam a klienst, akkor beenged...

Pancser
2016. okt. 27. 21:58

Most már beenged engem is .Kösz.

mattack
2016. okt. 28. 7:58

Tervezem, hogy teszek egy látogatást az Unibeten, valaki tud arról, hogy az új kártyabefizetős törvény és a Skrill/Neteller nem opció mellett hogyan lehet pénzt depózni ide? :)

ria05
2016. okt. 28. 8:53

csak kártyával, MC vagy Visa(vagy banki utalás) illetve Paysafecard/Abaqos. A törvényi tiltás még nem él, de kifizetés csak bankszámlára történik.

mattack
Válasz ria05 kommentjére
2016. okt. 28. 9:11

csak kártyával, MC vagy Visa(vagy banki utalás) illetve Paysafecard/Abaqos. A törvényi tiltás még nem él, de kifizetés csak bankszámlára történik.

Köszi, bár abban a tévhitben voltam, hogy ha befizetsz kártyával, utána tudsz kérvényezni már kifizetést Skrillra/NETellerre. Akkor ez sem igaz? Mert ha csak bankszámlára lehet withdrawt igényelni, akkor elég bukta az ügy, ha hamarosan minden ilyesféle tranzakció tiltott lesz kicsiny kis nyomorult országunkban. :P

Élő ügyfélszolgálat