As Roma
Válasz gabriel73 kommentjére
2016. okt. 16. 9:49
A 250-et ma írták jóvá,nálam legalábbis rendben. "As Roma" remélem nálad is minden OK. :)
A 250 jóváírása megtörtént,a további nyeremény átváltása még folyamatban van...
Hála Istennek sikerült egy normális,felkészült supportossal kapcsolatba lépnem,és azóta ő intézi az ügyet.Ő világosan ,korrektül tájékoztatott mindenről! A roppantul felkészült hölgyemény azota remélem marad az "elütöttem a jelszót,nem tok belépni,hol a hiba.." típusu problémák megoldásánal..
molylepke
Válasz As Roma kommentjére
2016. okt. 24. 13:58
ki játszik az Unibeten? itt erős a mezőny? :)
Buksisak
Válasz molylepke kommentjére
2016. okt. 25. 3:16
Bitang erős! Kerüld el messzire!:)
Pancser
Válasz netfalo kommentjére
2016. okt. 27. 20:43
Csak én nem tudok belépni hozzájuk ma este?
buckaroo
Válasz lilluka kommentjére
2016. okt. 27. 21:53
Én újrahúztam a klienst, akkor beenged...
Pancser
2016. okt. 27. 21:58
Most már beenged engem is .Kösz.
mattack
2016. okt. 28. 7:58
Tervezem, hogy teszek egy látogatást az Unibeten, valaki tud arról, hogy az új kártyabefizetős törvény és a Skrill/Neteller nem opció mellett hogyan lehet pénzt depózni ide? :)
ria05
2016. okt. 28. 8:53
csak kártyával, MC vagy Visa(vagy banki utalás) illetve Paysafecard/Abaqos. A törvényi tiltás még nem él, de kifizetés csak bankszámlára történik.
mattack
Válasz ria05 kommentjére
2016. okt. 28. 9:11
csak kártyával, MC vagy Visa(vagy banki utalás) illetve Paysafecard/Abaqos. A törvényi tiltás még nem él, de kifizetés csak bankszámlára történik.
Köszi, bár abban a tévhitben voltam, hogy ha befizetsz kártyával, utána tudsz kérvényezni már kifizetést Skrillra/NETellerre. Akkor ez sem igaz? Mert ha csak bankszámlára lehet withdrawt igényelni, akkor elég bukta az ügy, ha hamarosan minden ilyesféle tranzakció tiltott lesz kicsiny kis nyomorult országunkban. :P