Bmbie
Válasz casa001 kommentjére
2016. szept. 26. 20:50

Kösz a segítséget,igazán korrekt brigád.

casa001
Válasz Bmbie kommentjére
2016. szept. 26. 22:20

Kösz a segítséget,igazán korrekt brigád.

Sorry Bmbie, azt hittem csak rövid ideig nem tudtál belépni, ilyen nekem is szokott lenni, ezért nem reagáltam...
Én most is be tudok, ha te még mindig nem, akkor nálad/ a számláddal lehet gond.

ROkka
Válasz netfalo kommentjére
2016. szept. 27. 9:00

Szia Bmbie , én is hasonló cipőben járok . Én tegnap délelőtt játszottam unibeten cash-game asztalokon és voltak egész fura dolgok pl. hogy nl 50-en több 400 euro fölötti stackel rendelkező játékos is ült egy asztalnál . Aztán rákérdeztem supportnál , ők ezt írták :
Az Illetékes Osztály szerint, probléma volt a rendszerrel, ezért néhány játékos extra premiumot kapott véletlenül.
Az ügy kivizsgálás alatt van, ez idöre sajnos zárolták a számláját.
Amint tisztázzák a helyzetet ezzel kapcsolatosan a számláját feloldják.

Remélem mihamarabb megoldják .

buckaroo
2016. szept. 27. 12:04

Extra prémiumként kifizethetnék végre az első félhavi race-t :D

buckaroo
2016. szept. 27. 13:15

És lám, meg is történt... :)

Bmbie
Válasz ROkka kommentjére
2016. szept. 27. 14:46

Szia!

Én is tegnap délelőtt játszottam,hasonlókat tapasztaltam,bizonyos játékosok irreális stack méretekkel ültek az asztalnál,az én számlámat is zárolták,de én ilyen részletes tájékoztatást nem kaptam a live chat supporttól sem.
A számlám azóta is zárolva van sajnos.

Köszönöm a választ.GL!

sz4lcz1ng3r98
2016. szept. 30. 13:15

Sziasztok!
Pár napja vagyok regizve a terembe, eddig nem volt semmi gondom. Ma beakartam lépni, de nem tölt be a kliens, ez miért lehet? Újratettem már 1x, de így se enged be.

As Roma
Válasz buckaroo kommentjére
2016. okt. 9. 23:30

Közben megtaláltam.. :)

" Unibet Open package won via Challenges can otherwise be replaced by €1000 in Tickets of your choice upon demand. Please contact info@unibetsupport.com and specify the desired tickets."

Hi!
Leirnád légyszi,h pontosan mit és hogy sikerült intézned az unibet open csomagoddal?Én is nyertem egyet(2K eur),és kiváncsi lennék rá,h milyen feltételekkel tudnám pénzre váltani,ha ugy döntenék,h nem akarok menni!
Köszi szépen előre is!

As Roma
Válasz As Roma kommentjére
2016. okt. 10. 16:20

Vki más esetleg,aki jártas ebben a témában....???

gabriel73
2016. okt. 10. 18:22

A témában olvasd el a 985.sz. hozzászólást. Ott már leírtam,hogy mi a helyzet. Ha kérni szeretnéd a cg-tickettet,akkor neked kell felvenned velük a kapcsolatot mail vagy live-chat formájában. Ott majd meg kell adnod,hogy milyen tétre szeretnéd a jegyeket,ill. NLH vagy PLO. Ha ez megvan,akkor 1-3 napon belül jóváírják a számládon,s meghatározott számú flopnézés után a jegy pénzzé íródik a számládon.

Élő ügyfélszolgálat