Kösz a segítséget,igazán korrekt brigád.
Kösz a segítséget,igazán korrekt brigád.
Szia Bmbie , én is hasonló cipőben járok . Én tegnap délelőtt játszottam unibeten cash-game asztalokon és voltak egész fura dolgok pl. hogy nl 50-en több 400 euro fölötti stackel rendelkező játékos is ült egy asztalnál . Aztán rákérdeztem supportnál , ők ezt írták :
Az Illetékes Osztály szerint, probléma volt a rendszerrel, ezért néhány játékos extra premiumot kapott véletlenül.
Az ügy kivizsgálás alatt van, ez idöre sajnos zárolták a számláját.
Amint tisztázzák a helyzetet ezzel kapcsolatosan a számláját feloldják.
Remélem mihamarabb megoldják .
Extra prémiumként kifizethetnék végre az első félhavi race-t :D
És lám, meg is történt... :)
Szia!
Én is tegnap délelőtt játszottam,hasonlókat tapasztaltam,bizonyos játékosok irreális stack méretekkel ültek az asztalnál,az én számlámat is zárolták,de én ilyen részletes tájékoztatást nem kaptam a live chat supporttól sem.
A számlám azóta is zárolva van sajnos.
Köszönöm a választ.GL!
Sziasztok!
Pár napja vagyok regizve a terembe, eddig nem volt semmi gondom. Ma beakartam lépni, de nem tölt be a kliens, ez miért lehet? Újratettem már 1x, de így se enged be.
Közben megtaláltam.. :)
" Unibet Open package won via Challenges can otherwise be replaced by €1000 in Tickets of your choice upon demand. Please contact info@unibetsupport.com and specify the desired tickets."
Vki más esetleg,aki jártas ebben a témában....???
A témában olvasd el a 985.sz. hozzászólást. Ott már leírtam,hogy mi a helyzet. Ha kérni szeretnéd a cg-tickettet,akkor neked kell felvenned velük a kapcsolatot mail vagy live-chat formájában. Ott majd meg kell adnod,hogy milyen tétre szeretnéd a jegyeket,ill. NLH vagy PLO. Ha ez megvan,akkor 1-3 napon belül jóváírják a számládon,s meghatározott számú flopnézés után a jegy pénzzé íródik a számládon.