Az FD bónusznak elértem az első részletéhez szükséges VIP pontot, de nem kaptam meg egyik számlára sem. Ezt külön kérni kell vagy automatikusan írják jóvá?
Sziasztok!
lenne két kérdésem:
1. mi a vip pont / rake arány? 1000$ termelt rake kb mennyi vippont?
2. datamining megengedett?
köszi!
Sziasztok!
lenne két kérdésem:
1. mi a vip pont / rake arány? 1000$ termelt rake kb mennyi vippont?
2. datamining megengedett?
köszi!
köszi:)
?
Most hogy volt ez az eurolinxes bedőlés ez mennyire bolygathatja meg a tobbi microgamingos termet, főleg ezt ahol nl400ig nem is micros a hálózat elvileg?
Most hogy volt ez az eurolinxes bedőlés ez mennyire bolygathatja meg a tobbi microgamingos termet, főleg ezt ahol nl400ig nem is micros a hálózat elvileg?
Egyedülálló lehetőség nyílik számotokra augusztus 28-án. Az Unibet, 1€ nevezésű szatelit versenyt rendez, amelyen csak magyarok vehetnek részt. A győztes egy 1650€ értékű Unibet Open Prága beülőt kap, a helyezettek között 1250€-ot osztanak szét. A verseny várhatóan többszörösen overlayes lesz.
Az 1€-s verseny időpontja: 2009. augusztus 28. 19:30
A verseny neve: Unibet Open Praga Magyar Final
A póker kliensben a "Tournaments / Special" fül alatt van, a tournament ID száma: 3067409
A regisztráció már elindult.
Valaki tud segíteni? HH-kat hogyan tudnám HM-el beolvastatni?
Nekem sem mukodik a PT3, az irja a handek importalasa kozben, hogy ismeretlen jatektipus: Holdem :) lol Hasznal itt vki HUDot?
Volt egy kis upgrade, azért szórakozik, töltsd le a legújabb verziót, azzal már ok!