Van itt valami normális verseny?
Ki melyiken játszik rendszeresen?
Hi
Van kifizetési limit visa kártyára? Mert pl pokerstarson van.
Mi a legkiesebb limit,amin lehet játszani?
Hi
Van kifizetési limit visa kártyára? Mert pl pokerstarson van.
Mi a legkiesebb limit,amin lehet játszani?
A legkisebb limit az NL4. Visa kifizetési korlátozást nem tudom, Skrill-nél 50'000 EUR.
Unibet 500 euró bónusz és privát promóciók
Ezen az oldalon a regisztrációra kattintva nem történik semmi. Hogy tudom letölteni, ha akadémián keresztül regisztrálnék? Köszi.
Gyerekek most regisztráltam az oldalra, a kliens valami katasztrófa. Alig tudok kiigazodni, vannak itt normális versenyek délután, illetve este, valamint vasárnap délután? Van esetleg valakinek egy linkje, ahol meg lehet nézni az MTT struktúrát? Aki játszik itt MTT-ket, mi a tapasztalat? A játékosok össze vannak eresztve másik terem játékosaival? Milyen hálózathoz tartozik az Unibet? Milyen forgalmat mutat az MTT? Jó lenne, ha az admin tudna válaszolni ezekre. Előre is köszi
Sziasztok ha már a handeket nem lehet lekérni lehet valami összegzést kérni az unibettől?
Totál lefagytak a CG asztalaim, ráadásul egy MTT is ment. Az MTT asztal sem reagál, a CG beülőim egyelőre nem tudom, merre járnak. Ez itt a normális ügymenet, így megy ez Unibetnél?
sajna igen. kliens újraindítás megoldja.
Régen működött a magyar ügyfélszolgálat(email,chat) ? Mert 2 napja írtam nekik,de válasz zéró és chat se megy.