Masters800
Válasz musli25 kommentjére
2017. márc. 11. 20:33

Van itt valami normális verseny?
Ki melyiken játszik rendszeresen?

Mind kis mezőnyű, legtöbb verseny 100 fő alatti indulókkal, viszont mezőny elég gyenge.

skelet0n
Válasz netfalo kommentjére
2017. márc. 11. 22:03

Hi

Van kifizetési limit visa kártyára? Mert pl pokerstarson van.
Mi a legkiesebb limit,amin lehet játszani?

RegGeri
Válasz skelet0n kommentjére
2017. márc. 12. 4:15

Hi

Van kifizetési limit visa kártyára? Mert pl pokerstarson van.
Mi a legkiesebb limit,amin lehet játszani?

A legkisebb limit az NL4. Visa kifizetési korlátozást nem tudom, Skrill-nél 50'000 EUR.

skelet0n
Válasz RegGeri kommentjére
2017. márc. 12. 8:29

A legkisebb limit az NL4. Visa kifizetési korlátozást nem tudom, Skrill-nél 50'000 EUR.

Köszi

RegGeri
Válasz crazy3317 kommentjére
2017. márc. 13. 14:29

Unibet 500 euró bónusz és privát promóciók

Ezen az oldalon a regisztrációra kattintva nem történik semmi. Hogy tudom letölteni, ha akadémián keresztül regisztrálnék? Köszi.

Chrome-ból nekem is volt gondom vele, de IE-ből rendben működik a link. Egyébként ide mutat:
https://poker-akademia.com/termek/unibet_poker/affiliate/

chapuisat
2017. márc. 14. 13:01

Gyerekek most regisztráltam az oldalra, a kliens valami katasztrófa. Alig tudok kiigazodni, vannak itt normális versenyek délután, illetve este, valamint vasárnap délután? Van esetleg valakinek egy linkje, ahol meg lehet nézni az MTT struktúrát? Aki játszik itt MTT-ket, mi a tapasztalat? A játékosok össze vannak eresztve másik terem játékosaival? Milyen hálózathoz tartozik az Unibet? Milyen forgalmat mutat az MTT? Jó lenne, ha az admin tudna válaszolni ezekre. Előre is köszi

PenguinTea
2017. márc. 14. 16:48

Sziasztok ha már a handeket nem lehet lekérni lehet valami összegzést kérni az unibettől?

RegGeri
Válasz PenguinTea kommentjére
2017. márc. 15. 22:58

Totál lefagytak a CG asztalaim, ráadásul egy MTT is ment. Az MTT asztal sem reagál, a CG beülőim egyelőre nem tudom, merre járnak. Ez itt a normális ügymenet, így megy ez Unibetnél?

HajduJan
2017. márc. 15. 23:17

sajna igen. kliens újraindítás megoldja.

skelet0n
2017. márc. 21. 17:36

Régen működött a magyar ügyfélszolgálat(email,chat) ? Mert 2 napja írtam nekik,de válasz zéró és chat se megy.

Élő ügyfélszolgálat