buckaroo
Válasz netfalo kommentjére
2017. márc. 23. 21:21

Szintúgy, a mobil meg a webes felület megy de ott halál több asztalozni... hihetetlen hogy egész nap gáz...

Bmbie
Válasz buckaroo kommentjére
2017. márc. 24. 6:18

Nekem már működik.

jasonAK
2017. márc. 24. 8:14

Itt meg mindig nem jo.

buckaroo
2017. márc. 24. 9:02

Nálam sem..

jasonAK
2017. márc. 24. 10:43

Ez milyen undorito, a bonuszod vege fele jarsz erre ket nap off .

dexterjacko
2017. márc. 24. 12:55

Valami történhetne már, mert ez így eléggé frusztráló.

RegGeri
2017. márc. 24. 13:01

Nálam sem megy sajnos. Belépés után egy szürke téglalapig jut csak a kliens.

BaDBeaTDonKY
2017. márc. 24. 13:35

én 1 hete regeltem ide! de nem igazán nyerte el a tetszésem az oldal.. ennél még az intertops is többet ér...

Tir-X
Válasz jasonAK kommentjére
2017. márc. 24. 13:46

Ez milyen undorito, a bonuszod vege fele jarsz erre ket nap off .

https://www.unibetcommunity.com/t5/Ticket-exchange/bd-p/poker-ticket-exchange

A sárga "start a topic" gombra nyomva bejelentkezhetsz az Unibet felhasználóddal. Ez után hozz létre egy topicot a bónuszod meghosszabbításának kérelmével, és írd le az okát is. Esetleg valamit a bónuszról, hogy mikor jár/járt le, és emiatt a hiba miatt nem tudtad kipörgetni, úgyhogy hosszabbítsák meg x nappal. De még mindig nem lehet belépni, úgyhogy ne kevéssel :D

Nagyon rugalmasak szoktak lenni ilyesmiben és ticketek cseréjében, ezt is tudjátok itt kérvényezni, ha pl. szeretnétek egy cash game ticketet SNG ticketekre váltani vagy valami hasonló.

GL!

RegGeri
Válasz BaDBeaTDonKY kommentjére
2017. márc. 24. 13:49

én 1 hete regeltem ide! de nem igazán nyerte el a tetszésem az oldal.. ennél még az intertops is többet ér...

Amikor megy az Unibet, nekem tetszik. Jó móka, ahogy az anonimitást megoldották. Az is örömteli, hogy több CG játékos van reggelente, mint a Party-n. Az Intertops-ot nem sokat próbálgattam, de akkor mindig kihaltság volt ott.

Élő ügyfélszolgálat