Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, h amikor a terem kivált a Microgamingből, és független lett, akkor kellett új accountokat létrehoznotok, vagy minden simán ment úgy, mintha mi se történt volna.
Azért érdekel, mert volt nagyon régem Microgaminges Unibet accom, de nem Akadémiás reggel, viszont szeretnék egy akadémiás accountot magamnak. Ezt megtehetem úgy, h csak simán regelek az Akadémiáról, mert a Micrós acc már zárolva lett, vagy felejtsem el az egészet, mert ez nem járható út?
Megnézném én, h él e az acc, de se a nicknévre, se a jelszóra nem emléxem már. Mondjuk ezt gondolom a supporton keresztül el lehetne intézni.
Előre is köszi
Írj a supportnak, nekem is ilyen volt, tudtam újat csinálni.
Sziasztok! Hold em managert lehet használni a kliensen?( bocs ha túl nyilvánvaló kérdést tettem fel valaki szerint)
Sziasztok! Hold em managert lehet használni a kliensen?( bocs ha túl nyilvánvaló kérdést tettem fel valaki szerint)
Durva, hogy a német egyetemista társaim vígan befizethetnek moneybookerssel erre az oldalra, míg mi magyarok ki vagyunk erről a lehetőségről tiltva. Európai Unió 21. század. Diszkrimináció? Egyenlő jogok?
Egy rakat Akadémiás embernek van Skrill és Neteller befizetési opciója, csak kérni kellett anno. :)
Mire éri meg legjobban beváltani itt a pontokat? Ha jól láttam 3 opció van, cash/mtt ticketek és kijátszható bónuszok. A válaszokat előre is köszönöm!
Sziasztok!
Nemrég regeltem ide, az lenne a kérdésem, hogy jól érzékelem, hogy itt teljesen mindegy mennyit rakelsz, a lényeg h teljesítsd a feladatokat és csak azért jár pont?
Illetve engem is érdekelne h mit érdemes venni a pontból, ticketet vagy bónuszt? Bár ahogy néztem egyforma áron vannak. (1€ ticket 100 pont, 5€ bónusz 500 pont)
Sziasztok!
Tudom, hogy nem lehet tracker programot használni ebben a teremben, de talán úgy emlékszem, hogy lehet valami hud-ot vásárolni a teremtől. Ez igaz?? Vagy ki tud valamit erről??
Köszi
Sziasztok!
Tudom, hogy nem lehet tracker programot használni ebben a teremben, de talán úgy emlékszem, hogy lehet valami hud-ot vásárolni a teremtől. Ez igaz?? Vagy ki tud valamit erről??
Köszi