Megkell nezni azert , hogy utkozike az Unibet policy-val mert siman kizarhatnak es kar volna erte.
Olyan problémám van,h miután letöltöm a klienst vmiért nem indul el..minden probálkozás után ez a hibaüzenet fogad:".Unibet poker működése leállt.A program helyes működése hiba miatt megszakadt.Zárja be a programot" Esetleg lenne vkinek ötlete,h mi állhat a hiba mögött vagy esetleg mi a megoldás?
Köszi szépen előre is
Vki esetleg nem járt hasonloan v nincs senkinek ötlete????
Másnál is halott az unibet honlapja,+ még az app is...??
app megy.
Sziasztok! Másfél hónapja kezdtem újra a pókerezést, és pont ezen az oldalon, én teljesen meg vagyok elégedve vele. Olvastam, hogy nem találják páran a HH-t. Azt a profil/előzményekbe tudjátok csekkolni!
Prémium nyeremény
Sziasztok!
Régebben regisztráltam az Unibetre az Akadémiás linken keresztül. Azonban több, mint egy évig egyáltalán nem pókereztem. Múlt hónapban megint elkezdtem játszani és az Unibetet választottam. Lényeg, hogy ma kaptam 10€, de nem tudom mire. :D Számlatörténetben leírásnál "Prémium nyeremény" szerepel. Ezt most az Akadémiás regisztráció miatt kaphattam? Rakeback? Megnéztem itt az Akadémia oldalán a termeim között ott van az Unibet "Akadémiás regisztráció" státusszal. Légyszi segítsetek, kicsit el vagyok veszve. Persze örülök annak a kis cashnek, csak szeretném tudni, hogy miért kaptam. :) Köszi :)
Sziasztok!
Régebben regisztráltam az Unibetre az Akadémiás linken keresztül. Azonban több, mint egy évig egyáltalán nem pókereztem. Múlt hónapban megint elkezdtem játszani és az Unibetet választottam. Lényeg, hogy ma kaptam 10€, de nem tudom mire. :D Számlatörténetben leírásnál "Prémium nyeremény" szerepel. Ezt most az Akadémiás regisztráció miatt kaphattam? Rakeback? Megnéztem itt az Akadémia oldalán a termeim között ott van az Unibet "Akadémiás regisztráció" státusszal. Légyszi segítsetek, kicsit el vagyok veszve. Persze örülök annak a kis cashnek, csak szeretném tudni, hogy miért kaptam. :) Köszi :)
Nektek elindul a kliens? Elindítom, de semmi. Legalább valami hibaüzenet lenne...
Hibátlan