jasonAK
Válasz netfalo kommentjére
2017. ápr. 15. 17:02

Megkell nezni azert , hogy utkozike az Unibet policy-val mert siman kizarhatnak es kar volna erte.

As Roma
2017. máj. 31. 10:58

Olyan problémám van,h miután letöltöm a klienst vmiért nem indul el..minden probálkozás után ez a hibaüzenet fogad:".Unibet poker működése leállt.A program helyes működése hiba miatt megszakadt.Zárja be a programot" Esetleg lenne vkinek ötlete,h mi állhat a hiba mögött vagy esetleg mi a megoldás?
Köszi szépen előre is

As Roma
2017. jún. 9. 15:29

Vki esetleg nem járt hasonloan v nincs senkinek ötlete????

As Roma
2017. jún. 21. 9:34

Másnál is halott az unibet honlapja,+ még az app is...??

illese
Válasz As Roma kommentjére
2017. jún. 21. 9:59

app megy.

allinsziki
2017. júl. 4. 21:41

Sziasztok! Másfél hónapja kezdtem újra a pókerezést, és pont ezen az oldalon, én teljesen meg vagyok elégedve vele. Olvastam, hogy nem találják páran a HH-t. Azt a profil/előzményekbe tudjátok csekkolni!

makmakmak
Válasz allinsziki kommentjére
2017. júl. 6. 19:47

Prémium nyeremény

Sziasztok!

Régebben regisztráltam az Unibetre az Akadémiás linken keresztül. Azonban több, mint egy évig egyáltalán nem pókereztem. Múlt hónapban megint elkezdtem játszani és az Unibetet választottam. Lényeg, hogy ma kaptam 10€, de nem tudom mire. :D Számlatörténetben leírásnál "Prémium nyeremény" szerepel. Ezt most az Akadémiás regisztráció miatt kaphattam? Rakeback? Megnéztem itt az Akadémia oldalán a termeim között ott van az Unibet "Akadémiás regisztráció" státusszal. Légyszi segítsetek, kicsit el vagyok veszve. Persze örülök annak a kis cashnek, csak szeretném tudni, hogy miért kaptam. :) Köszi :)

joco11111
Válasz makmakmak kommentjére
2017. júl. 6. 20:20

Sziasztok!

Régebben regisztráltam az Unibetre az Akadémiás linken keresztül. Azonban több, mint egy évig egyáltalán nem pókereztem. Múlt hónapban megint elkezdtem játszani és az Unibetet választottam. Lényeg, hogy ma kaptam 10€, de nem tudom mire. :D Számlatörténetben leírásnál "Prémium nyeremény" szerepel. Ezt most az Akadémiás regisztráció miatt kaphattam? Rakeback? Megnéztem itt az Akadémia oldalán a termeim között ott van az Unibet "Akadémiás regisztráció" státusszal. Légyszi segítsetek, kicsit el vagyok veszve. Persze örülök annak a kis cashnek, csak szeretném tudni, hogy miért kaptam. :) Köszi :)

Valószínű rake race nyeremény.

Pedro83
Válasz joco11111 kommentjére
2017. júl. 11. 22:34

Nektek elindul a kliens? Elindítom, de semmi. Legalább valami hibaüzenet lenne...

allinsziki
2017. júl. 12. 8:38

Hibátlan

Élő ügyfélszolgálat