BaDBeaTDonKY
Válasz netfalo kommentjére
2017. márc. 27. 13:12

online böngészőben mennyire biztonságos a játék? most néztem hogy ott is lehet pókerezni.. valaki?

fszt2
2017. márc. 27. 13:30

csak 1 asztal onnan, de néha pötyögtem melóba onnan, nem akad vagy ilyesmi

frecs
2017. márc. 29. 19:43

Sziasztok!

Nemrég játszani szerettem volna, indítottam is két asztalt 1 eurós téten, de az Unibet Poker működése leállt címszóval állandóan lefagyott és kidobott a szerver, kb 2 percet tudtam egyhuzamban játszani, folyamatosan hiba történt. Írtam a supportnak ez ügyben, szerintetek visszakaphatom a 2 euró beülőmet, amit a játszhatatlanság miatt elbuktam?

Köszi előre is!

Mezo_gsi
2017. márc. 31. 14:14

Mivel ugyen Netellerről nem tudok, próbáltam befizetni a Netelleres Mastercardról, mint bankkártyás befizetés.

Nem működött...

Nem is fog? Ne is próbálkozzak vele?

GreenLine
Válasz Mezo_gsi kommentjére
2017. márc. 31. 14:38

Mivel ugyen Netellerről nem tudok, próbáltam befizetni a Netelleres Mastercardról, mint bankkártyás befizetés.

Nem működött...

Nem is fog? Ne is próbálkozzak vele?

szerintem nem fog. én ezt a pokerstarson próbáltam ott se ment. gondolom a neteller tiltja gambling befizetést a mastercarddal.

frecs
2017. ápr. 2. 19:03

Sehol sem találom a handhistorykat. Tudna valaki segíteni hogyan találom meg? Thx

HajduJan
Válasz frecs kommentjére
2017. ápr. 2. 21:33

nem fogod megtalálni....

itt nincs:)

Electrocowboy
2017. ápr. 14. 9:45

Tehát nincs HUD,se handhistory,akkor van vmilyen más módja annak,hogy a tracker szoftverbe importáljuk a hadnjeineket?Legalább HERO játékának elemzése végett?

necopor
2017. ápr. 14. 10:51

Nincs.

Ragemarci
Válasz Electrocowboy kommentjére
2017. ápr. 14. 13:55

Szia ez a progi tudja az alap statokat és menti a lejátszásokat is. Online Poker Calculator | Poker Odds Calculator | Poker Odds & Stats Tool

Élő ügyfélszolgálat