online böngészőben mennyire biztonságos a játék? most néztem hogy ott is lehet pókerezni.. valaki?
csak 1 asztal onnan, de néha pötyögtem melóba onnan, nem akad vagy ilyesmi
Sziasztok!
Nemrég játszani szerettem volna, indítottam is két asztalt 1 eurós téten, de az Unibet Poker működése leállt címszóval állandóan lefagyott és kidobott a szerver, kb 2 percet tudtam egyhuzamban játszani, folyamatosan hiba történt. Írtam a supportnak ez ügyben, szerintetek visszakaphatom a 2 euró beülőmet, amit a játszhatatlanság miatt elbuktam?
Köszi előre is!
Mivel ugyen Netellerről nem tudok, próbáltam befizetni a Netelleres Mastercardról, mint bankkártyás befizetés.
Nem működött...
Nem is fog? Ne is próbálkozzak vele?
Mivel ugyen Netellerről nem tudok, próbáltam befizetni a Netelleres Mastercardról, mint bankkártyás befizetés.
Nem működött...
Nem is fog? Ne is próbálkozzak vele?
Sehol sem találom a handhistorykat. Tudna valaki segíteni hogyan találom meg? Thx
nem fogod megtalálni....
itt nincs:)
Tehát nincs HUD,se handhistory,akkor van vmilyen más módja annak,hogy a tracker szoftverbe importáljuk a hadnjeineket?Legalább HERO játékának elemzése végett?
Nincs.
Szia ez a progi tudja az alap statokat és menti a lejátszásokat is. Online Poker Calculator | Poker Odds Calculator | Poker Odds & Stats Tool