Sziasztok! Valamiért nem tudok regisztrálni az oldalra se a saját oldalukon, se akadémiás linken keresztül, semmit nem ír ki egyszerűen nem enged tovább. Van valami ötletetek?
Ja és még egy kérdés. Mennyire igaz hogy nem lehet használni segédszoftvereket? Főleg emiatt csábító számomra. Köszi!
Teljes mértékben igaz.
Kíváncsi vagyok lehet-e érezni a mezőnyön.
Nincs valami praktikátok noteok készítéséhez? A kliensben ugyebár nem lehet, viszont nehéz fejben tartani ilyen sok játékost, szóval valami külső dologra gondoltam, valami adatbáziskezelő amit egyszerű kezelni, nem terheli a gépet nagyon...
Nincs valami praktikátok noteok készítéséhez? A kliensben ugyebár nem lehet, viszont nehéz fejben tartani ilyen sok játékost, szóval valami külső dologra gondoltam, valami adatbáziskezelő amit egyszerű kezelni, nem terheli a gépet nagyon...
Lehet, viszont sokan nem élnek vele, sokan vannak fél éve ugyanazzal a nickel.
Én SNG-ken szoktam irogatni egy kis lapra a konklúziót, mindenesetre jó ötletnek tűnik amit mondassz...
Az szerintetek is fura, ha egy versenyen két egymást követő leosztáson ugyanazt a lapot kapjátok?!:))
Az szerintetek is fura, ha egy versenyen két egymást követő leosztáson ugyanazt a lapot kapjátok?!:))