ttibi
Válasz netfalo kommentjére
2018. máj. 28. 14:42

Sziasztok! Valamiért nem tudok regisztrálni az oldalra se a saját oldalukon, se akadémiás linken keresztül, semmit nem ír ki egyszerűen nem enged tovább. Van valami ötletetek?

ttibi
2018. máj. 28. 15:10

Ja és még egy kérdés. Mennyire igaz hogy nem lehet használni segédszoftvereket? Főleg emiatt csábító számomra. Köszi!

Kisvitéz
Válasz ttibi kommentjére
2018. máj. 28. 17:53

Teljes mértékben igaz.

ttibi
2018. máj. 28. 20:06

Kíváncsi vagyok lehet-e érezni a mezőnyön.

SötétEgér
2018. máj. 29. 18:42

Nincs valami praktikátok noteok készítéséhez? A kliensben ugyebár nem lehet, viszont nehéz fejben tartani ilyen sok játékost, szóval valami külső dologra gondoltam, valami adatbáziskezelő amit egyszerű kezelni, nem terheli a gépet nagyon...

EUBANK
2018. máj. 29. 19:00

Nincs valami praktikátok noteok készítéséhez? A kliensben ugyebár nem lehet, viszont nehéz fejben tartani ilyen sok játékost, szóval valami külső dologra gondoltam, valami adatbáziskezelő amit egyszerű kezelni, nem terheli a gépet nagyon...

Nem sok értelme van, akár percenként is lehet nicket módosítani...

SötétEgér
2018. máj. 30. 3:04

Lehet, viszont sokan nem élnek vele, sokan vannak fél éve ugyanazzal a nickel.

allinsziki
2018. máj. 30. 11:53

Én SNG-ken szoktam irogatni egy kis lapra a konklúziót, mindenesetre jó ötletnek tűnik amit mondassz...

allinsziki
2018. máj. 30. 23:05

Az szerintetek is fura, ha egy versenyen két egymást követő leosztáson ugyanazt a lapot kapjátok?!:))

van Gerwen
Válasz allinsziki kommentjére
2018. máj. 30. 23:19

Az szerintetek is fura, ha egy versenyen két egymást követő leosztáson ugyanazt a lapot kapjátok?!:))

Omahában biztos az lenne, de texasi láncfűrészesben tuti nem. PS-en kaptam már egymás után háromszor is ugyanazt és élőben is, bár ott lehet az osztó szándékosan akart kitolni velem, amit nem értek, mert őket sosem szidtam, csak a játékosokat illettem ittasan idiat fish, illetve egyéb magyar szép jelzőkkel, nyerő partiknál pedig tyé dank rigmussal köszöntem meg a juttatást.

Élő ügyfélszolgálat