letöltés-parancsikon-böngésző-rebuy feltöltés-ötletek?
Sziasztok
Valaki meg tudná mondani, ha böngészőből inditom el a programot és több asztalon játszok, akkor van rá mód, hogy az asztalokat egymás mellé rakjam? Egyelőre, a design ugyanolyan mintha a mobilon játszanék, tehát a bal felső sarokban jelzi hogy hány asztalon játszom, de alapvetően csak egy asztalt tudok egyidőben megnyitni.
Másik probléma, hogy nem tudom itt belállitani az automatikus rebuyt, sőt nem is tudok manuálisan feltölteni a kivánt összegre játék közben
Persze egyszerűbb lenne nem böngészőből játszani de sajnos nekem nem indul el asztalról az Unibet poker terem.
amikor rákattintok a parancsikonra, kiir egy hibaüzenetet egy kis ablakban, hogy az Unibet poker működés leállt
Bemásolom a hibakódot amit látok, hátha valaki informatikus is olvassa.
Problémaesemény neve: APPCRASH
Alkalmazásnév: Unibet Poker.exe
Alkalmazásverzió: 2.0.0.0
Alkalmazás időbélyegzője: 5b028188
Hiba – modul neve: igd10umd32.dll
Hiba – modul verziója: 8.14.10.1930
Hiba – modul időbélyegzője: 4aba7282
Kivételkód: c0000005
Kivétel – eltolás: 0001195c
Operációs rendszer verziója: 6.1.7601.2.1.0.768.3
Területibeállítás-azonosító: 1038
További információk 1: 0a9e
További információk 2: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789
További információk 3: 0a9e
További információk 4: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789
Banki utalással történő kifizetésnél van jelentősége, hogy nem az én nevemen van a bankszámla? Mennyi idő kb? Más kifizetési módot sajnos nem látok...
Banki utalással történő kifizetésnél van jelentősége, hogy nem az én nevemen van a bankszámla? Mennyi idő kb? Más kifizetési módot sajnos nem látok...
Fizess be skrill majd kifizethetsz vele.
Na ezeket jó tudni. Köszönöm a válaszokat! Ideje lenne már csinálnom skrill vagy valami hasonló regisztrációt..
Sziasztok, rakerace pénz mikor szokott beesni? Köszi ;)
Mától van Penalty Hero promóció, lehet rá jegyet gyűjteni ha nézel 25 flopot vagy lejátszol 5 sng-t, a játék lényege pedig hogy büntetőt rúgsz és ha megnyered a döntőt 20€ üti a markod,ha előbb kiesel vagy freeroll jegyet kapsz vagy próbálkozhatsz újra.Az első ticketet ők adják.
Mobil appról, mobil nettel mennyire biztonságos játszani? Sosem próbáltam még, de most pár napra internet nélkül maradok.
Mobil appról, mobil nettel mennyire biztonságos játszani? Sosem próbáltam még, de most pár napra internet nélkül maradok.
Üdv!
Jól látom? Visszavették ezeket a challenge pontokat?! Igen durva rakeback nyírásnak tűnik....