eszti57
Válasz netfalo kommentjére
2018. aug. 18. 12:56

Játszik itt vki?

Unibet Poker terembemutató >>

Szia én meg Taksony illetve Budakeszi lakos vagyok

royaliver
2018. aug. 23. 14:35

Sziasztok! Mivel csak bankszámlára enged kiutalni, fog velem a NAV b@...dni ha bankszámlámon megjelenik pár tízezer forint? Foglalkozik ilyen jelentéktelen összeggel bárki egyáltalán?

ria05
Válasz royaliver kommentjére
2018. aug. 23. 16:51

Sziasztok! Mivel csak bankszámlára enged kiutalni, fog velem a NAV b@...dni ha bankszámlámon megjelenik pár tízezer forint? Foglalkozik ilyen jelentéktelen összeggel bárki egyáltalán?

1000€-val sem foglalkozik senki, nemhogy pár ezer ft-al

montii
Válasz ria05 kommentjére
2018. aug. 26. 16:15

kifizetési lehetőségek

Ha jól látom Neteller be és kifizetési lehetőség nincs. Revolut kártyáról lehet be és kifizetést eszközölni?

kisGusztáv
Válasz montii kommentjére
2018. aug. 28. 23:10

Ha jól látom Neteller be és kifizetési lehetőség nincs. Revolut kártyáról lehet be és kifizetést eszközölni?

Pénz kifizetési lehetőség van jelenleg Netellerre.

montii
Válasz kisGusztáv kommentjére
2018. aug. 29. 0:06

de ahhoz azzal be is kell hogy fizessen az ember, nem?

wakerbab
2018. aug. 29. 8:36

Van Neteller kifizetès?

Gusztav86
2018. aug. 29. 14:39

Van Neteller kifizetès?

Nekem tegnapelőtt tünt fel. Nem tudom mindenkinek lehet e, igaz én korábban ezzel fizettem be. De viszont befizetni nem lehet Netelleren keresztül.

royaliver
Válasz Gusztav86 kommentjére
2018. aug. 30. 13:01

Pár napja írtam rájuk. Nem engedték a Netellert kifizetéshez.

As Roma
Válasz Gusztav86 kommentjére
2018. aug. 30. 21:49

Nekem tegnapelőtt tünt fel. Nem tudom mindenkinek lehet e, igaz én korábban ezzel fizettem be. De viszont befizetni nem lehet Netelleren keresztül.

Mielőtt fals infok keringenének...VAN be és kifizetés is unin netelleren keresztül!!!!Használom,tehát tuti!Annak idején akadémián keresztül lehetett jelezni rá az igényt annak,akinek addig nem volt opció!Ja és skrill is detto!

Élő ügyfélszolgálat