Mièr lenne? Akár naponta is lehet kifizetèsed
Az "exkluzív cash race" elnevezés arra utal, hogy csak a CG játékkal lehet részt venni benne?
A netelleres promo elbírálása mikorra várható?
Köszi a válaszokat!
Kedves Citric!
Az Unibetes promóciónk elnevezése a készpénzes nyereményekre utal, tehát nem csak a cash game játékokban, hanem minden más formátumban termelt rake (vagy fee) beleszámít a racebe.
A Skrill/Neteller promócióra 28-ig lehet jelentkezni, ezt követően elküldjük a kérelmeket a teremnek, akik remélhetőleg mihamarabb beállítják a kért befizetési módokat.
Atyaisten az a banner és aoor a so barom pofázza h nincs érteIme a csöcsö özt feIrobbanni!
Februári rake race díjjak mikor érkeznek ? :)
Februári rake race díjjak mikor érkeznek ? :)
Én is ezt kérdeztem akadémiától, és ezt írták:
"Az Unibet Pokertől azt a tájékoztatást kaptuk, hogy a nyereményedet március 5-én délelőtt jóváírták."
Utána megnéztem a transaction historyben, és tényleg ott volt az utalás/jóváírás, csak nekem kerülhette el a figyelmemet, bár az is lehet, hogy épp session közben történt, és annyira nem tudtam jól lekövetni éppen a bankrollom változását.
és valóban, köszi a segítséget
Unibet a szokás papírok mellett szeretne skrill, neteller számlámról képet? Ez szabályos? illetve, kb. mindent látni akarnak, ti elküldtétek úgy vagy van amit kitakartatok benne?
Unibet a szokás papírok mellett szeretne skrill, neteller számlámról képet? Ez szabályos? illetve, kb. mindent látni akarnak, ti elküldtétek úgy vagy van amit kitakartatok benne?