ria05
Válasz netfalo kommentjére
2019. febr. 20. 20:58

Mièr lenne? Akár naponta is lehet kifizetèsed

Citric
2019. febr. 25. 18:12

Az "exkluzív cash race" elnevezés arra utal, hogy csak a CG játékkal lehet részt venni benne?

A netelleres promo elbírálása mikorra várható?

Köszi a válaszokat!

Admin
2019. febr. 26. 13:33

Kedves Citric!

Az Unibetes promóciónk elnevezése a készpénzes nyereményekre utal, tehát nem csak a cash game játékokban, hanem minden más formátumban termelt rake (vagy fee) beleszámít a racebe.

A Skrill/Neteller promócióra 28-ig lehet jelentkezni, ezt követően elküldjük a kérelmeket a teremnek, akik remélhetőleg mihamarabb beállítják a kért befizetési módokat.

WINAMAXDONK
2019. márc. 2. 21:33

Atyaisten az a banner és aoor a so barom pofázza h nincs érteIme a csöcsö özt feIrobbanni!

Gordon
2019. márc. 18. 11:22

Februári rake race díjjak mikor érkeznek ? :)

mattack
Válasz Gordon kommentjére
2019. márc. 18. 12:01

Februári rake race díjjak mikor érkeznek ? :)

Én is ezt kérdeztem akadémiától, és ezt írták:

"Az Unibet Pokertől azt a tájékoztatást kaptuk, hogy a nyereményedet március 5-én délelőtt jóváírták."

Utána megnéztem a transaction historyben, és tényleg ott volt az utalás/jóváírás, csak nekem kerülhette el a figyelmemet, bár az is lehet, hogy épp session közben történt, és annyira nem tudtam jól lekövetni éppen a bankrollom változását.

Gordon
Válasz mattack kommentjére
2019. márc. 18. 12:43

Én is ezt kérdeztem akadémiától, és ezt írták:

"Az Unibet Pokertől azt a tájékoztatást kaptuk, hogy a nyereményedet március 5-én délelőtt jóváírták."

Utána megnéztem a transaction historyben, és tényleg ott volt az utalás/jóváírás, csak nekem kerülhette el a figyelmemet, bár az is lehet, hogy épp session közben történt, és annyira nem tudtam jól lekövetni éppen a bankrollom változását.

Köszi, akkor session után át kell néznem a transaction historyt

Gordon
2019. márc. 18. 12:48

és valóban, köszi a segítséget

Bíbor folyók
2019. márc. 28. 11:23

Unibet a szokás papírok mellett szeretne skrill, neteller számlámról képet? Ez szabályos? illetve, kb. mindent látni akarnak, ti elküldtétek úgy vagy van amit kitakartatok benne?

kacsa1st
Válasz Bíbor folyók kommentjére
2019. márc. 28. 11:34

Unibet a szokás papírok mellett szeretne skrill, neteller számlámról képet? Ez szabályos? illetve, kb. mindent látni akarnak, ti elküldtétek úgy vagy van amit kitakartatok benne?

Nem unihoz, de már tőlem is kértek ilyet. Semmi para mivel nincs rajta semmi olyan infó amit egyéb papírjaidon ne látnának. Pont arra kell, hogy lássák egyezik a lakcímed a számlakivonaton (lakcímkárzyán) feltüntetettel, tehát ugyanahoz a személyhez tartozik a skrill számla (nem vmi random srácé).

Élő ügyfélszolgálat