Bíbor folyók
Válasz kacsa1st kommentjére
2019. márc. 28. 12:19

Nem unihoz, de már tőlem is kértek ilyet. Semmi para mivel nincs rajta semmi olyan infó amit egyéb papírjaidon ne látnának. Pont arra kell, hogy lássák egyezik a lakcímed a számlakivonaton (lakcímkárzyán) feltüntetettel, tehát ugyanahoz a személyhez tartozik a skrill számla (nem vmi random srácé).

Értem, köszi szépen a választ.

TSzalay
Válasz netfalo kommentjére
2019. ápr. 17. 21:59

Üdv!
Azt szeretném megtudni, hogy az unibetes szoftver támogatja a hud-ot vagy van lehetőség handhistory mentésre amit hm2 kezel?
Köszi

daniboy
Válasz TSzalay kommentjére
2019. ápr. 17. 22:16

Üdv!
Azt szeretném megtudni, hogy az unibetes szoftver támogatja a hud-ot vagy van lehetőség handhistory mentésre amit hm2 kezel?
Köszi

Szia!

Én úgy tudom hogy nem támogat semmilyen segédszoftvert és nincs HH sem.

TSzalay
Válasz daniboy kommentjére
2019. ápr. 17. 22:34

Köszönöm!

hexamester1130
2019. máj. 21. 17:39

Sziasztok! Olyan kèrdèsem lenne, hogy egy aktív, használt számlát be lehet kötni a promótokba? Előre is köszi a választ.

Masters800
2019. máj. 31. 20:34

Másnál se megy az Unibet?
Szerk.:Közben már megjavult.

fLeSs
2019. jún. 5. 17:22

Szasztok!

Lehet hülye kérdés, de érdekelne, hogy életem első befizetésénél lehet-e használni Netellert vagy Skrillt? Olvastam régebben vmi olyasmit, hogy Mo.-ról csak bankszámláról lehet először pénzt befizetni, de az nekem nem nyerő.
Köszi.

ponty74
2019. jún. 5. 19:33

Nálam nem volt gond vele most próbáltam az Unibetet először gond nélkül skrillel.

ria05
Válasz ponty74 kommentjére
2019. jún. 5. 20:10

Nálam nem volt gond vele most próbáltam az Unibetet először gond nélkül skrillel.

Skrill és Neteller depo csak annak van akinek a pokerakadémia bekötötte a számláját. Minden más játékosnak csak kártya vagy banki átutalás működik.

fLeSs
Válasz ria05 kommentjére
2019. jún. 5. 21:13

Nekem az Akadémiás menüpont alatt az Unibet alatt "Akadémiás regisztráció" van, akkor én elvileg befizethetek? Amúgy a számlára nemtok belépni, elvileg önkizárást alkalmaztam...

Élő ügyfélszolgálat