Nem unihoz, de már tőlem is kértek ilyet. Semmi para mivel nincs rajta semmi olyan infó amit egyéb papírjaidon ne látnának. Pont arra kell, hogy lássák egyezik a lakcímed a számlakivonaton (lakcímkárzyán) feltüntetettel, tehát ugyanahoz a személyhez tartozik a skrill számla (nem vmi random srácé).
Üdv!
Azt szeretném megtudni, hogy az unibetes szoftver támogatja a hud-ot vagy van lehetőség handhistory mentésre amit hm2 kezel?
Köszi
Üdv!
Azt szeretném megtudni, hogy az unibetes szoftver támogatja a hud-ot vagy van lehetőség handhistory mentésre amit hm2 kezel?
Köszi
Köszönöm!
Sziasztok! Olyan kèrdèsem lenne, hogy egy aktív, használt számlát be lehet kötni a promótokba? Előre is köszi a választ.
Másnál se megy az Unibet?
Szerk.:Közben már megjavult.
Szasztok!
Lehet hülye kérdés, de érdekelne, hogy életem első befizetésénél lehet-e használni Netellert vagy Skrillt? Olvastam régebben vmi olyasmit, hogy Mo.-ról csak bankszámláról lehet először pénzt befizetni, de az nekem nem nyerő.
Köszi.
Nálam nem volt gond vele most próbáltam az Unibetet először gond nélkül skrillel.
Nálam nem volt gond vele most próbáltam az Unibetet először gond nélkül skrillel.
Nekem az Akadémiás menüpont alatt az Unibet alatt "Akadémiás regisztráció" van, akkor én elvileg befizethetek? Amúgy a számlára nemtok belépni, elvileg önkizárást alkalmaztam...