Sziasztok,
Az augusztusi rake race nyeremények jóváírásra kerültek már?
Sziasztok,
Az augusztusi rake race nyeremények jóváírásra kerültek már?
Igen, az Unibetes nyeremények általában a következő hónap 15. napjáig megérkeznek a számlákra. Tudomásunk szerint az augusztusi nyeremények is megérkeztek már.
Fél hónap elteltével az Unibeten futó €3 000 race-ünk kiváló értéket kínál!
A résztvevő játékosok átlagosan 12.89%-os visszatérítésben részesülnek, azonban a top10 még ennél is magasabb, 15% körüli átlagos extra rakebackkel számolhatnak!
€2 400 rake-kel Tiéd lehet a €340-s díj, ami 14% extra rakebacknek felel meg;
€3 400 rake-kel Tiéd lehet a €600-s díj, ami 17.5% extra rakebacknek felel meg;
€4 600 rake-kel Tiéd lehet a €1 000-s fődíj, ami pedig 21.7% extrának felel meg;
Mindez természetesen az Unibet központi rakebackje és egyéb bónuszai mellett vár Rád!
Amennyiben még nincs Unibet regisztrációd, de nem szeretnél lemaradni az extra EV-ről, itt csatlakozhatsz>>>
Igen, az Unibetes nyeremények általában a következő hónap 15. napjáig megérkeznek a számlákra. Tudomásunk szerint az augusztusi nyeremények is megérkeztek már.
Nekem sem jött még meg.
Nekem se jött meg
Sziasztok! Elnézést kérünk a csúszásért, úgy tűnik valóban nem érkeztek még meg a nyeremények. Az Unibettel felvettük a kapcsolatot, remélhetőleg még ma/holnap jóváírásra kerülnek a díjak! Köszönjük a türelmet!
A GG -s sem jött meg. Legalábbis én úgy látom.
Az Unibet közben jelezte, hogy a kifizetések megtörténtek ma, illetve a GG-s nyeremények is ma érkeznek. Még egyszer köszönjük a türelmet!