Admin
Válasz Admin kommentjére
2021. jún. 11. 14:32

A májusi race nyeremények ma jóváírásra kerültek, az alábbiak szerint:

€3.000 Exkluzív Race május>>>

A júniusi €3.000 Exkluzív Race-ünk is fut már! A jelenlegi állás az alábbi linken érhető el:

€3.000 Exkluzív Race június >>>

Ha még nincs Unibet számlád és szeretnél kiemelkedő visszatérítés mellett pókerezni gyenge mezőnyben, regisztrálj most!

Unibet Poker Regisztráció, Legjobb deal garanciával>>>

Masters800
Válasz netfalo kommentjére
2021. júl. 1. 9:10

Eljött az új hűségrendszer:

Capt_chi
2021. júl. 1. 20:40

Valaki tudja esetleg, hogy ez %ban jobb e, vagy rosszabb, mint a régi? Vagy hogy lebontva hogy néz ki a szintenkéni %?

Masters800
Válasz Capt_chi kommentjére
2021. júl. 1. 21:15

Valaki tudja esetleg, hogy ez %ban jobb e, vagy rosszabb, mint a régi? Vagy hogy lebontva hogy néz ki a szintenkéni %?

Elvileg jobb, de én például 3 hónap alatt 8000€ rake után ~960000 pontot gyűjtöttem, tehát 1,2x-ét kaptam vissza mint amit kellett volna, jól futottam a kihívásokkal, így jobban jártam vele, mint ezzel a rendszerrel.

LVfan
Válasz Masters800 kommentjére
2021. júl. 1. 21:33

Arról van valakinek tudomása, hogy az előző negyedéves, szintek között gyűjtött pontokkal mi lesz? Nekem semmit se írtak jóvá...

plusevHUN
2021. júl. 1. 21:37

Másnak is eltűnt a Skrill be/kifizetés akinek eddig volt?

Masters800
Válasz LVfan kommentjére
2021. júl. 1. 21:47

Arról van valakinek tudomása, hogy az előző negyedéves, szintek között gyűjtött pontokkal mi lesz? Nekem semmit se írtak jóvá...

A maradékot bukta mindenki.

Masters800
Válasz plusevHUN kommentjére
2021. júl. 1. 21:48

Másnak is eltűnt a Skrill be/kifizetés akinek eddig volt?

Tegnap vettem ki és ma is ott van még a lehetőségek között, pedig rég nem fizettem már be.

tompika
2021. aug. 6. 8:07

Utalt ki valaki innen mostanában? Két hete ülnek egy kifizetésemen és nem igazán segítőkész az ügyfélszolgálat!
Hosszú kihagyás után elkezdtem újra itt játszani. Még volt bent egy kis maradék pénzem , nem kellett befizetnem. Két hete szerettem volna kifizetést kérni, Skrillt nem hozott fel opciónak (pedig korábban azzal fizettem be) így banki átutalással kértem a kifizetést. Amikor elindítanám, technikai hibát ír ki és még csak a kiutalás elindításáig sem jutok el. Elküldtem nekik a problémámat, banki adataimat az utaláshoz, vagy hogy milyen formában tudnám kivenni a pénzem de eddig nem reagáltak, vagy többször bullshit szöveggel (jelenleg visszajelzést várunk a felelős osztálytól blablabla) leráznak!

Mit használtok kifizetésre itt? Bankkártyára, Mastercardra lehet pénzt kivenni (az opciók között felhozza, de be kellene fizetnem vele, meg úgy rémlik hogy régebben nem lehetett MS-ra pénzt kivenni, csak befizetni)?

zempo
Válasz tompika kommentjére
2021. aug. 6. 10:07

Nekem is volt gondom velük, folyamatosan félre vezettek, össze vissza beszéltek, de a végen a banki utalás nálam rendben volt.

Élő ügyfélszolgálat