Admin
Válasz tompika kommentjére
2021. aug. 6. 10:14

Utalt ki valaki innen mostanában? Két hete ülnek egy kifizetésemen és nem igazán segítőkész az ügyfélszolgálat!
Hosszú kihagyás után elkezdtem újra itt játszani. Még volt bent egy kis maradék pénzem , nem kellett befizetnem. Két hete szerettem volna kifizetést kérni, Skrillt nem hozott fel opciónak (pedig korábban azzal fizettem be) így banki átutalással kértem a kifizetést. Amikor elindítanám, technikai hibát ír ki és még csak a kiutalás elindításáig sem jutok el. Elküldtem nekik a problémámat, banki adataimat az utaláshoz, vagy hogy milyen formában tudnám kivenni a pénzem de eddig nem reagáltak, vagy többször bullshit szöveggel (jelenleg visszajelzést várunk a felelős osztálytól blablabla) leráznak!

Mit használtok kifizetésre itt? Bankkártyára, Mastercardra lehet pénzt kivenni (az opciók között felhozza, de be kellene fizetnem vele, meg úgy rémlik hogy régebben nem lehetett MS-ra pénzt kivenni, csak befizetni)?

Szia,

Kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot, s utána nézünk, hogy mi okozhatja a késedelmet a kifizetés kapcsán.

royaliver
Válasz netfalo kommentjére
2021. aug. 6. 10:50

2 napon belül mindig a számlámon van a pénz. Soha nem kötözködtek a kifizetéssel és az Akadémia úgy egy éve elintézte a Skrill-t is a részemre.

tompika
Válasz Admin kommentjére
2021. aug. 6. 16:26

Köszi !
Ma délutánra megoldódott a technikai hiba (bár semmilyen visszajelzést nem kaptam tőlük). El tudtam indítani a kiutalást, ami remélem 1-3 napon belül meg is érkezik.

Vurczinger
Válasz tompika kommentjére
2021. aug. 23. 15:47

Üdv,
6os szinten mennyi rake-t kell termelni, hogy elérjük a szinteken belüli jutalmakat?

Masters800
Válasz Vurczinger kommentjére
2021. aug. 23. 18:18

Üdv,
6os szinten mennyi rake-t kell termelni, hogy elérjük a szinteken belüli jutalmakat?

3905€-t összesen az elsőhöz, 1700€-nként jön ki a többi.

smoking_aces_
2021. szept. 1. 13:27

Sziasztok!

Unibetes hand historyt mivel lehetne átkonvertálni, hogy fórumos formában tudjam posztolni?

Admin
Válasz smoking_aces_ kommentjére
2021. szept. 1. 17:32

Sziasztok!

Unibetes hand historyt mivel lehetne átkonvertálni, hogy fórumos formában tudjam posztolni?

Szia!

Ajánlott konverterek:

weaktight - Leginkább ezt ajánljuk. Közvetlenül a PokerTrackerből és a Holdem Managerből is konvertálhatsz handeket. Az FTR fül alatt található formátumot válaszd a hozzászólásodba való beillesztéshez.

Pokerhandreplays.com - Grafikusan is visszajátssza a leosztást. Az ide feltöltött partikat több formában is linkelhetjük vagy közvetlenül megjeleníthetjük a fórumban.

scream22
2021. szept. 5. 14:24

sziasztok
sok evvel ezelott regisztraltam az Unibetre, azota viszont elfelejtettem az anno megadott felhasznalonevet, jelszot, email cimet.. szerintetek ha irok nekik ezzel kapcsolatba, akkor van ra lehetoseg, hogy a regi felhasznalot torlik, hogy ujat tudjak letrehozni?

csiga19794
2021. szept. 5. 16:22

Én regelhettem újra és a first depo bónuszt is megkaptam.

scream22
Válasz csiga19794 kommentjére
2021. szept. 5. 17:29

Én regelhettem újra és a first depo bónuszt is megkaptam.

ez érdekes, nem ossze-vissza irogatnak mindenfelet...nem nagyon akarjak engedni... :(

Élő ügyfélszolgálat