Sziasztok!
Olyan 1 hete regisztráltam a PA alá az oldalra.
Azóta feldolgozás alatt áll a regisztrációm.
Ez várhatóan mikorra fejeződik be?
Szerintem minden adatot jól adtam meg.
Sziasztok!
Itt hogy lehet olyat csinálni cash gamebe hogy ülsz mondjuk 200BB stackel és a köv handbe "felírod a számládra" a 100BB-n felüli részt és újra csak 100BB-vel ülsz bent?
Én azt feltételezném hogy ilyen nincs, de láttam hogy valaki megcsinálta, le is mentettem a handeket print screenel :)
Mert az oké hogy "gyorspókeren" ilyen van más termekben
Sziasztok!
Hogy lehet ebben a teremben normálisan váltogatni az asztalokat?
Hiába játszanak micron 120-150-170-en, egyszerűen ha kiülök egy asztalról, mert mondjuk már csak feszesebb arcok maradnak, folyton ugyanazt dobja fel, hogy oda ülhetek vissza ahonnan kiültem.
Hát kösz, mivel kiültem épp nem akarok ott játszani.
Egyszerűen mesterségesen elzárnak a playerpool nagy részétől ezzel ami vicc...
Reálisan nézve ha mondjuk vannak 120-an az adott limiten, és játszom 6 asztalnál akkor már csak ugye 5 másik ember ülhet az asztalnál, abból azért mindig van hogy 1-1 nevet 2-3 asztalnál is látok, tehát jó eséllyel mondjuk asztalonként 2-3 különálló emberrel játszhatok, azaz 12-18 ellenfélnél többel nem játszhatok így, ez max a playerpool 15%-a.... (ha a 120 játékos különálló személyeket jelent ugyebár és az aliasok miatt ez nem kevesebb ember)
Továbbá rohadtul zavaró, hogy session közben folyton azzal kell foglalkozni, hogy ugyanoda ültet vissza én meg zárhatom be mindig ugyanazokat az asztalokat, nem veszi el a figyelmem áh.....
Van valami megoldás erre?
Ügyfélszolgálatnak nem írnék, mert általában abból nekem jó nem sül ki
Sziasztok!
Hogy lehet ebben a teremben normálisan váltogatni az asztalokat?
Hiába játszanak micron 120-150-170-en, egyszerűen ha kiülök egy asztalról, mert mondjuk már csak feszesebb arcok maradnak, folyton ugyanazt dobja fel, hogy oda ülhetek vissza ahonnan kiültem.
Hát kösz, mivel kiültem épp nem akarok ott játszani.
Egyszerűen mesterségesen elzárnak a playerpool nagy részétől ezzel ami vicc...
Reálisan nézve ha mondjuk vannak 120-an az adott limiten, és játszom 6 asztalnál akkor már csak ugye 5 másik ember ülhet az asztalnál, abból azért mindig van hogy 1-1 nevet 2-3 asztalnál is látok, tehát jó eséllyel mondjuk asztalonként 2-3 különálló emberrel játszhatok, azaz 12-18 ellenfélnél többel nem játszhatok így, ez max a playerpool 15%-a.... (ha a 120 játékos különálló személyeket jelent ugyebár és az aliasok miatt ez nem kevesebb ember)
Továbbá rohadtul zavaró, hogy session közben folyton azzal kell foglalkozni, hogy ugyanoda ültet vissza én meg zárhatom be mindig ugyanazokat az asztalokat, nem veszi el a figyelmem áh.....
Van valami megoldás erre?
Ügyfélszolgálatnak nem írnék, mert általában abból nekem jó nem sül ki
Előbb ülj be új asztalhoz, utána zárd be a régit. :)
bocsánat
én elismerem hogy én vagyok a korlátolt felfogású, de ezt hogy érted?
maximális asztalszámmal játszom, így ha új asztalhoz akarok beülni akkor előtte kell bezárnom azt ahonnan ki szeretnék ülni
innentől nem értem amit írsz
először be kell zárnom ahol ülök, hogy új asztalhoz tudjak ülni, csak pont ez a bajom, hogy bezárom és mindig ugyanoda akar visszaültetni (ha kettőt-hármat is bezárok a maximum számból akkor is)
ha nem maximális asztalszámmal játszom, akkor persze oké amit írsz
Nem tudom már megint mi ez a ******ség: Előző negyedévben 6os szintet sikerült elérni, ma lépek be és látom a hűség résznél 1-es és 6-os szint között x12-es a pontszorzó, míg 7-es szintet is csak x16-os, múlt hónapban ez 6-os szinttől x18-as volt. Ez 6% rakeback megvágás basszus.
Nem tudom már megint mi ez a ******ség: Előző negyedévben 6os szintet sikerült elérni, ma lépek be és látom a hűség résznél 1-es és 6-os szint között x12-es a pontszorzó, míg 7-es szintet is csak x16-os, múlt hónapban ez 6-os szinttől x18-as volt. Ez 6% rakeback megvágás basszus.
Előző negyedévben még “ajándék” járt a régi hűségrendszer szerinti pontszorzó, azért kaptad úgy, de mostantól sajnos már az új hűségrendszer szerint hoztad át az előző negyedévről…
Előző negyedévben még “ajándék” járt a régi hűségrendszer szerinti pontszorzó, azért kaptad úgy, de mostantól sajnos már az új hűségrendszer szerint hoztad át az előző negyedévről…