kacsa1st
Válasz novy kommentjére
2023. máj. 9. 10:50

Megpróbáltam többet megtudni a bónuszok kiosztásáról, de lényegi információt nem kaptam sajnos. Ennek kapcsán előálltam egy ötlettel az Unibet felé, amely szerintem kedvező lehet mind a játékosok, mind pedig a mennyiség szempontjából, így az Unibet számára is. Belinkelem a topikot, amely angol nyelvű ugyan, de könnyen megérthető szerintem. Ha bárkinek van kiegészítő javaslata vagy csak simán támogatna egy ilyen megoldást, akkor kérlek jelentkezzetek ti is, lássák ha egyetértés van a témában. Köszi!

https://www.unibetcommunity.com/forums/topic/33188-loyalty-refresh-april-1st-2023/page/4/#comment-338423

Nekem jó 5letnek tűnik de a válaszon nem lepődtem meg.

Anno feldobtam nekik hogy a sitout timer-t jó lenne növelni. Nyilván a monitor előtt ülve az is okés volt de ha már situot-ra megyek akkor kicsit mozgok stb és jó lenne a szoba ajtóból is látni. Erre kaptam a választ h okés felveszik a listára. Fél év múlva rákérdeztem meddig tart a betűméretet átírni?! Kaptam a választ h nem olyan 1xű az :D

Kb másfél évig tartott lefejleszteni és a 7-es betűméretet 9-esre átírni!

Image

EuroSuperPoker
Válasz netfalo kommentjére
2023. máj. 9. 11:34

Ez a rake lista mennyire helytalló? Csakmert nekem nagyon nem ennyi rakem van...

novy
2023. máj. 9. 12:19

Nekem jó 5letnek tűnik de a válaszon nem lepődtem meg.

Anno feldobtam nekik hogy a sitout timer-t jó lenne növelni. Nyilván a monitor előtt ülve az is okés volt de ha már situot-ra megyek akkor kicsit mozgok stb és jó lenne a szoba ajtóból is látni. Erre kaptam a választ h okés felveszik a listára. Fél év múlva rákérdeztem meddig tart a betűméretet átírni?! Kaptam a választ h nem olyan 1xű az :D

Kb másfél évig tartott lefejleszteni és a 7-es betűméretet 9-esre átírni!

Image

Nem vagyok otthon a temaban, de sztem ez nem lehet olyan bonyolult… Lehet te is megcsinalnad nekik :D

Admin
Válasz EuroSuperPoker kommentjére
2023. máj. 9. 14:24

Ez a rake lista mennyire helytalló? Csakmert nekem nagyon nem ennyi rakem van...

A korábbi frissítés a mi véleményünk szerint sem volt pontos, hiányzott belőle a szombat-vasárnapi adat. Most azonban úgy néz ki, hogy az új adatok már valósak, de kérlek ellenőrizzétek ti is.

Bármi egyéb kérdésetek lenne, állunk rendelkezésetekre.

novy
Válasz novy kommentjére
2023. máj. 11. 1:56

Nálam stimmel a rake.

Észrevettétek, hogy az új happy hours promó nem akkor fut, amikor kellene?

A Happy Hours időszakok 13:00-16:00 (UTC) és 22:00-00:00 (UTC) között tartanak.

A google és a support szerint is 2 órával járunk UTC előtt, de ma 1 órakor véget ért a promó. A következő 13 óra múlva kezdődik, tehát 15 órakor, ami elvileg stimmel, de akkor ma miért lett egy órával hamarabb vége? :confused:

Masters800
Válasz novy kommentjére
2023. máj. 11. 8:09

Nálam stimmel a rake.

Észrevettétek, hogy az új happy hours promó nem akkor fut, amikor kellene?

A Happy Hours időszakok 13:00-16:00 (UTC) és 22:00-00:00 (UTC) között tartanak.

A google és a support szerint is 2 órával járunk UTC előtt, de ma 1 órakor véget ért a promó. A következő 13 óra múlva kezdődik, tehát 15 órakor, ami elvileg stimmel, de akkor ma miért lett egy órával hamarabb vége? :confused:

Én délután-este játszok főleg, tegnap 18 órakor lett vége az első szakasznak és nem 6:00-ról indult a visszaszámláló a következőig hanem 5:00-ról, így 23:00-kor indult a második szakasz.

novy
Válasz Masters800 kommentjére
2023. máj. 14. 3:46

Akkor ez igy allando valtoztatasnak tunik nekem. Erdekes h nem frissitik a promo leirasban az idosavokat… koszi az infot

Masters800
Válasz novy kommentjére
2023. máj. 14. 16:15

Akkor ez igy allando valtoztatasnak tunik nekem. Erdekes h nem frissitik a promo leirasban az idosavokat… koszi az infot

Hát igen, nem ritka ez náluk.
Most próbálnék belépni, erre ez fogad: Másnál is ez van?
Szerk.: Most megjavult, de elég kevesen vannak fent.

RealRaul21
2023. máj. 14. 16:57

Hát igen, nem ritka ez náluk.
Most próbálnék belépni, erre ez fogad: Másnál is ez van?
Szerk.: Most megjavult, de elég kevesen vannak fent.

Én is ezt tapasztaltam, nekem sem ment

novy
Válasz RealRaul21 kommentjére
2023. máj. 14. 18:18

Nálam sem működik, kliensbe nem lehet belépni, weblapról sem lehet játékot indítani, telóról pedig az oldal sem töltött be.

1 órával később már be tudtam lépni.

Élő ügyfélszolgálat