Megpróbáltam többet megtudni a bónuszok kiosztásáról, de lényegi információt nem kaptam sajnos. Ennek kapcsán előálltam egy ötlettel az Unibet felé, amely szerintem kedvező lehet mind a játékosok, mind pedig a mennyiség szempontjából, így az Unibet számára is. Belinkelem a topikot, amely angol nyelvű ugyan, de könnyen megérthető szerintem. Ha bárkinek van kiegészítő javaslata vagy csak simán támogatna egy ilyen megoldást, akkor kérlek jelentkezzetek ti is, lássák ha egyetértés van a témában. Köszi!
https://www.unibetcommunity.com/forums/topic/33188-loyalty-refresh-april-1st-2023/page/4/#comment-338423
Ez a rake lista mennyire helytalló? Csakmert nekem nagyon nem ennyi rakem van...
Nekem jó 5letnek tűnik de a válaszon nem lepődtem meg.
Anno feldobtam nekik hogy a sitout timer-t jó lenne növelni. Nyilván a monitor előtt ülve az is okés volt de ha már situot-ra megyek akkor kicsit mozgok stb és jó lenne a szoba ajtóból is látni. Erre kaptam a választ h okés felveszik a listára. Fél év múlva rákérdeztem meddig tart a betűméretet átírni?! Kaptam a választ h nem olyan 1xű az :D
Kb másfél évig tartott lefejleszteni és a 7-es betűméretet 9-esre átírni!
Ez a rake lista mennyire helytalló? Csakmert nekem nagyon nem ennyi rakem van...
Nálam stimmel a rake.
Észrevettétek, hogy az új happy hours promó nem akkor fut, amikor kellene?
A Happy Hours időszakok 13:00-16:00 (UTC) és 22:00-00:00 (UTC) között tartanak.
A google és a support szerint is 2 órával járunk UTC előtt, de ma 1 órakor véget ért a promó. A következő 13 óra múlva kezdődik, tehát 15 órakor, ami elvileg stimmel, de akkor ma miért lett egy órával hamarabb vége? :confused:
Nálam stimmel a rake.
Észrevettétek, hogy az új happy hours promó nem akkor fut, amikor kellene?
A Happy Hours időszakok 13:00-16:00 (UTC) és 22:00-00:00 (UTC) között tartanak.
A google és a support szerint is 2 órával járunk UTC előtt, de ma 1 órakor véget ért a promó. A következő 13 óra múlva kezdődik, tehát 15 órakor, ami elvileg stimmel, de akkor ma miért lett egy órával hamarabb vége? :confused:
Akkor ez igy allando valtoztatasnak tunik nekem. Erdekes h nem frissitik a promo leirasban az idosavokat… koszi az infot
Akkor ez igy allando valtoztatasnak tunik nekem. Erdekes h nem frissitik a promo leirasban az idosavokat… koszi az infot
Hát igen, nem ritka ez náluk.
Most próbálnék belépni, erre ez fogad: Másnál is ez van?
Szerk.: Most megjavult, de elég kevesen vannak fent.
Nálam sem működik, kliensbe nem lehet belépni, weblapról sem lehet játékot indítani, telóról pedig az oldal sem töltött be.
1 órával később már be tudtam lépni.