Sziasztok!
Még új vagyok a teremben.
Kaptam ilyen cash game ticketet.
Jól értem hogy x flopot kell nézni olyan asztalon ahol a ticket adta összeggel ülök és akkor ha ez teljesül a tickeken lévő összeg rákerül a számlámra?
Valamint olvastam egy külföldi fórumbejegyzésben (jó pár éves), hogy ha a ticketen lévő összeg az eredeti névértékének felére esik vissza akkor az az összeg átvezetésre kerül automatikusan a számlámra?
Ez így van továbbra is? (persze ha nem veszítem el a teljes összeget a ticketről :) )
Sziasztok!
Még új vagyok a teremben.
Kaptam ilyen cash game ticketet.
Jól értem hogy x flopot kell nézni olyan asztalon ahol a ticket adta összeggel ülök és akkor ha ez teljesül a tickeken lévő összeg rákerül a számlámra?
Valamint olvastam egy külföldi fórumbejegyzésben (jó pár éves), hogy ha a ticketen lévő összeg az eredeti névértékének felére esik vissza akkor az az összeg átvezetésre kerül automatikusan a számlámra?
Ez így van továbbra is? (persze ha nem veszítem el a teljes összeget a ticketről :) )
A rakerace lóvék megérkeztek már? Csak mert szeretném végre elkölteni az óriási 10 eurós nyereményemet valami luxuscikkre. Mondjuk egy kiló sajtra, vagy ilyesmi. :))
Igen, így van. Melyik termet cserélted Unibetre?
főleg Betfairen voltam
és 888-on párhuzamosan, de miután kitiltottak fél évre (itt a fórumon több segítséget kaptam a problémáimmal összefüggésben, mint az ügyfélszolgálatuktól, aztán megunták a panaszkodásaimat és figyelmeztetés nélkül kicsaptak fél évre - talán sikerült megtanulnom hogy nem írogatok nekik, hiszen nem arra vannak, hogy érdemben segítsenek)
ezért kerestem alternatívát :)
Jól tetted, itt nl25-ig jó a mezőny és rake/rakeback is jó. Betfair elég mocsok banda, szoftver+ twister kartell és egyéb finomságok miatt, 888 elég szar lett cash gamere, kis rakeback, max 6 asztal, regek és kis mezőny miatt.
Mattack: Múlt héten megjött a race pénz.
Mattack: Múlt héten megjött a race pénz.
Tuti megjött a lé? Melyik nap? Csak mert nem tűnt fel, és a historyban sem találom. És amúgy milyen fantázianévvel írják jóvá?
Muchbetter
Sziasztok!
Tudja valaki, hogy a muchbetter kifizetést miért szüntette meg az Unibet?
Direkt ezért csináltam egy kártyát, ez tűnt a legszimpatikusabbnak, erre egy kifizetés után buktam az egészet, már nem enged erre fizetni.
A Muchbetter-el van valami gond?
Sziasztok!
Olyan 1 hete regisztráltam a PA alá az oldalra.
Azóta feldolgozás alatt áll a regisztrációm.
Ez várhatóan mikorra fejeződik be?
Szerintem minden adatot jól adtam meg.