Sziszko0313
Válasz JociBalboa kommentjére
2012. jún. 9. 20:10

obamázol amugy vagy nlhe?

csak PLO (habár letoltam pár K hand NLHE-t, de annyival másabb a mezőny, hogy esély sincs rá, hogy váltsak... :))

Vurczinger
Válasz Sziszko0313 kommentjére
2012. jún. 17. 17:29

Az normális, hogy a kliens letöltése és telepítése közben egyfolytában riaszt a virusirtó?

JociBalboa
Válasz Vurczinger kommentjére
2012. jún. 17. 20:25

Az normális, hogy a kliens letöltése és telepítése közben egyfolytában riaszt a virusirtó?

pár napja játszottam 1 db vip pontért akkor ha jól figyeltem nem volt ilyen problémám.

dexterjacko
Válasz Vurczinger kommentjére
2012. jún. 17. 20:40

nod32 nálam is, addig kinyomom és install után vissza

Jani50465540645
Válasz dexterjacko kommentjére
2012. jún. 20. 4:12

Már van Unibetes számlám, van lehetőség útólagos bekötésre?

dexterjacko
Válasz netfalo kommentjére
2012. júl. 2. 2:24

A RB-t hol kell keresni? Pókerszámlára megy, vagy a főszámlára?
És az normális, hogy fogynak a VIP pontjaim? Délután volt x pontom, most van ennek az 1/3-a.

Sziszko0313
2012. júl. 2. 9:41

A RB-t hol kell keresni? Pókerszámlára megy, vagy a főszámlára?
És az normális, hogy fogynak a VIP pontjaim? Délután volt x pontom, most van ennek az 1/3-a.

A kliensben a "poker klub"-ban láthatod, hogy hogyan alakul a RB-ed. Loyalty pontokat kapsz, amiket a terem minden hétfőn automatic bevált neked. Ez a RB... Minden ilyen pénz beváltás után kapsz VIP pontot, amit meg a shop-ban tudsz elkölteni.

Remélem érthető volt... :D

dexterjacko
2012. júl. 2. 10:56

A kliensben a "poker klub"-ban láthatod, hogy hogyan alakul a RB-ed. Loyalty pontokat kapsz, amiket a terem minden hétfőn automatic bevált neked. Ez a RB... Minden ilyen pénz beváltás után kapsz VIP pontot, amit meg a shop-ban tudsz elkölteni.

Remélem érthető volt... :D

Köszi, én értelek, de akkor is furcsa. Ezek szerint amit a kliensben látok VIP pontok azok egyenlők az általad említett loyalty pontokkal, és ez az ami vasárnap délutánról vasárnap estére az 1/3-ára csökkent. Itt már csak azt nem értem, hogy hol van a számlámon lévő összeg, amit átváltott nekem az Unibet, illetve, hogy miért hagyták ott a pontjaim 1/3-át?
Illetve még az érdekelne, hogy az eddig kifizetett RB-ről hol találok pontos számokat?

Sziszko0313
2012. júl. 2. 11:40

Ezek szerint amit a kliensben látok VIP pontok azok egyenlők az általad említett loyalty pontokkal?

Ha bemész a "Poker Club"-ba, ott látod, hogy hogy állsz a RB-kel, viszont jobb oldalt van olyan, hogy KP-ban felvehető, és nem felvehető összeg. Amit felvehetsz az lenne a Loyalty pont, ami alapján kapod a RB-et, ami meg "non""-os az a VIP pontod. Általában egybe írja a 2-t, hogy "ennyi pontod van", de minden hétfőn átváltják neked, és csak a tiszta VIP pont jár neked.

ez az ami vasárnap délutánról vasárnap estére az 1/3-ára csökkent

reális

hol van a számlámon lévő összeg, amit átváltott nekem az Unibet

Elvileg ott kell, hogy legyen. Lehet, hogy nem kapsz sok RB-et, és ezért nem veszed észre az eltérést. Ha meg tényleg gáz van, akkor support.

miért hagyták ott a pontjaim 1/3-át?

Mert csak a loyalty pontokat váltják be, a VIP pontok megmaradnak a shop-ban való vásárlásnak. Lehet, hogy bonyolult, de próbáld meg azt amit én tettem: egy hétig nézd, hogy hogyan alakulnak a pontok, és nézd meg, hogy vasárnapról hétfőre mi változott, és akkor rájössz, hogy mi mi.

az eddig kifizetett RB-ről hol találok pontos számokat?

Ez egy nagyon jó kérdés... support... :D

dexterjacko
2012. júl. 2. 12:23

Köszi az infókat. Elképzelhetőnek tartom, hogy a PT3-ban nem stimmel valami és azért nem annyi az egyenlegem, mint amennyit mutat.
De ahogy látom lehet manuálisan is redeem-elni a pontokat, ha más nem, majd így csinálom még mielőtt az Unibet átváltaná nekem, és akkor pontosabban tudom követni.

Élő ügyfélszolgálat