casa001
Válasz dexterjacko kommentjére
2012. júl. 2. 13:11
Illetve még az érdekelne, hogy az eddig kifizetett RB-ről hol találok pontos számokat?
My Page-->Bonus-->Készpénz fizetések
sonashi
Válasz casa001 kommentjére
2012. júl. 8. 22:34
meg mindig max 10 asztal futhat egyszerre?
danfiu
Válasz sonashi kommentjére
2012. júl. 8. 22:57
meg mindig max 10 asztal futhat egyszerre?
en most kapasbol 14et nyitottam meg proba szeruen
danfiu
Válasz netfalo kommentjére
2012. júl. 9. 4:44
Termeltem a mult heten kb 50.000 vip pontot, de ma latom es kb 900 van, ami lol, mert nem koltottem semmire. Miert nullazodott le?
casa001
Válasz danfiu kommentjére
2012. júl. 9. 8:23
Termeltem a mult heten kb 50.000 vip pontot, de ma latom es kb 900 van, ami lol, mert nem koltottem semmire. Miert nullazodott le?
Nem nullázódott le, hanem mivel Platinum szinten vagy, minden hétfőn hajnalban ( éjfél után ) átváltják a vip pontjaidat cashre, ami azonnal meg is jelenik a Balance-odon.Hétközben a Poker Club fül alatt is tudod nézni, h. mennyi VIP pontod van és te is át tudod váltani cashre a Redeem gombbal.
Itt így értelmezik a 30% rakebacket.
danfiu
Válasz netfalo kommentjére
2012. júl. 9. 8:28
jah ertem koszi. Es ha mondjuk a poker shopbol szerettem volna valamit rendelni, akkor gyakorlatilag nem tudok, mert minden hetfon lenullazzak?
casa001
Válasz danfiu kommentjére
2012. júl. 9. 9:18
jah ertem koszi. Es ha mondjuk a poker shopbol szerettem volna valamit rendelni, akkor gyakorlatilag nem tudok, mert minden hetfon lenullazzak?
Igen, vagy max olyan értékű dolgot tudsz rendelni, amit hét közben gyűjtöttél és még az automata beváltás előtt megrendeled...
Tény, hogy érdekes egy rendszer...
Vurczinger
2012. júl. 9. 16:34
Miért nem engedi átutalni a pénzt a főszámláról a poker számlára? Ha a kliensen keresztül próbálom azt írja ki hogy transfer limit exceeded, ha pedig az oldalról is hibaüzenzettel elvágja! Én rontottam el a befizetést? nem a főszámlára kellett volna befizetnem, hanem a pokeres számlára?
casa001
Válasz Vurczinger kommentjére
2012. júl. 9. 16:45
Miért nem engedi átutalni a pénzt a főszámláról a poker számlára? Ha a kliensen keresztül próbálom azt írja ki hogy transfer limit exceeded, ha pedig az oldalról is hibaüzenzettel elvágja! Én rontottam el a befizetést? nem a főszámlára kellett volna befizetnem, hanem a pokeres számlára?
Relax, nem rontottad el a befizetést ;). A beérkező pénz a főszámlára kerül, neked kell onnan áthúzni a pokerszámlára a böngészőben a unibet oldalán.
Próbálj meg kerek összeget átutalni!
Vurczinger
2012. júl. 9. 17:12
Relax, nem rontottad el a befizetést ;). A beérkező pénz a főszámlára kerül, neked kell onnan áthúzni a pokerszámlára a böngészőben a unibet oldalán.
Próbálj meg kerek összeget átutalni!
Amikor az unibet oldalán akarom átutalni akkor ezt írja ki: An error occurred while fetching your wallet information. Please reload the page and try again.
hiába töltöm újra az oldalt nem akarja az igazságot....