casa001
Válasz Vurczinger kommentjére
2012. júl. 9. 18:45

Amikor az unibet oldalán akarom átutalni akkor ezt írja ki: An error occurred while fetching your wallet information. Please reload the page and try again.
hiába töltöm újra az oldalt nem akarja az igazságot....

Akkor nemtom...beléptem, de nekem engedi oda vissza most is, uh nálad lehet valami...
várj vmennyit, indítsd újra a gépet, aztán ha nem adja, akkor--->support

sonashi
Válasz Vurczinger kommentjére
2012. júl. 9. 20:55

nalam ue volt, 2 nap utan nekem kellett a supportnak irni, kiderult h a poker szamlam letiltottak, es kuldenem kell a szokasos dokukat..

time4revenge
Válasz danfiu kommentjére
2012. júl. 9. 21:08

jah ertem koszi. Es ha mondjuk a poker shopbol szerettem volna valamit rendelni, akkor gyakorlatilag nem tudok, mert minden hetfon lenullazzak?

Én úgy emlékszem át lehet állítani, hogy ne váltsa át pénzre, a számlánál rámész a my VIP points és ott ha eléred a gold szintet felajánl opciókat.

sonashi
2012. júl. 12. 0:16

uj vagyok az unibeten, a masodik napomon vagyok tul, hm2-ot hasznalok
elso nap bar akkor se ertettem a dolgot ugy voltam h megvarom a masodik napot, de ma is ugyanaz. elso nap a hm2 szerint (ami nem fagyott ki 1x se) net won 107 (€) volt de az unibet szamlamon vegul csak 60€ latszott.. 2. nap ue csak net won 63 unibet 40...

irtam a supportnak h nezzenek mar utana, de irta h naluk ilyen nincs.. valaki talalkozott hasonloval barhol?

na most probalgattam hm2 es eszrevettem h nem mentett egy buko kasszat....

ThinkHuman
Válasz sonashi kommentjére
2012. júl. 12. 7:30

Szoktál Blaze pokert játszani? Ha igen az lehet a gond.

sonashi
Válasz ThinkHuman kommentjére
2012. júl. 12. 14:11

Szoktál Blaze pokert játszani? Ha igen az lehet a gond.

volt ra pelda, de elhanyagolhato.. mindenesetre ma skippelem, es meglatjuk mi lesz + irom papirra a buyint. kosz az infot

danfiu
Válasz netfalo kommentjére
2012. júl. 12. 15:01

Rakeracen az h lehet h hm szerint mar 5k euro raket termeltem ebban a honapban es csak 3247 van kiirva?

mikki86
2012. júl. 12. 15:05

újfajta rakeszámítás van, hasonló az ongame essence-hez

danfiu
2012. júl. 12. 15:08

ohhyeah thx

naggeri
2012. júl. 12. 16:44

érezd az essence illatát :D