danfiu
Válasz netfalo kommentjére
2013. szept. 4. 13:19

Masnal is 1 het mire a bekuldott dokumentumokat leellenorzik?Szombaton kuldtem be es meg semmi..Tiszta vicc, hogy az ember nem tud konkretan jatszani,ahol szeretne idoben...

buckaroo
2013. szept. 4. 14:47

Igen, jó pár napig eltartott nekem is... ált. 3-4. Ráadásul játék közben zárolták a számlám, tényleg nem egy értelmes eljárás, főleg ha éppen race-t nyomsz, vagy határidős vagy.

danfiu
2013. szept. 4. 16:04

De varjal, en meg besem fizettem unibetre, mert skrillen keresztul nem is lehet egybol, hanem vagy bankkartya vagy bankszamla.(skrilles vagy netelleres bankkartya nem jatszik mert nem mo on allitottak ki, csak ha elkuldod a doksikat).

Csak az a durva, h vannak mas micros termek, mint a betsafe, betsson ahol a dokumentumokat leellenorzik par ora alatt es free to go az acc.

buckaroo
2013. szept. 4. 16:18

Igen kicsit túllihegik, ráadásul, nekem az egyik doksit vissza is dobták, mert az egyik sarokban belógott a kisujjam... :) Ha már megemlítetted nem tudod csak Unibeten nem lehet egyből Skrillt használnni, vagy a több micros teremben is. Engem főleg a Betsafe érdekelne.

BT86
Válasz buckaroo kommentjére
2013. szept. 4. 17:21

Igen kicsit túllihegik, ráadásul, nekem az egyik doksit vissza is dobták, mert az egyik sarokban belógott a kisujjam... :) Ha már megemlítetted nem tudod csak Unibeten nem lehet egyből Skrillt használnni, vagy a több micros teremben is. Engem főleg a Betsafe érdekelne.

Ott nincs ilyen.
Én máshol sem találkoztam még ezzel a megoldással.

Gaabeesz
Válasz BT86 kommentjére
2013. szept. 6. 9:06

Ott nincs ilyen.
Én máshol sem találkoztam még ezzel a megoldással.

Kb. fél éve regeltem Unibetre, akkor még nem volt ez a megoldás ott sem.

SRLG
Válasz Gaabeesz kommentjére
2013. szept. 15. 13:14

Reload bónusz

Ha vkinek lejárt már a first depoja, lehet kérni reload bónuszt?
Thx

time4revenge
Válasz SRLG kommentjére
2013. szept. 15. 16:23

Ha vkinek lejárt már a first depoja, lehet kérni reload bónuszt?
Thx

Kérni lehet , de adni nem fognak semmit . :)

Gaabeesz
Válasz time4revenge kommentjére
2013. szept. 17. 9:13

Kérni lehet , de adni nem fognak semmit . :)

Nekem nem olyan rég még adtak egy 100€-s bónuszt.

time4revenge
Válasz Gaabeesz kommentjére
2013. szept. 17. 9:32

Akkor te mázlista vagy , nekem 5 év alatt nem adtak semmit pedig nem kevés rake-t termeltem már nekik.

Élő ügyfélszolgálat