Masnal is 1 het mire a bekuldott dokumentumokat leellenorzik?Szombaton kuldtem be es meg semmi..Tiszta vicc, hogy az ember nem tud konkretan jatszani,ahol szeretne idoben...
Igen, jó pár napig eltartott nekem is... ált. 3-4. Ráadásul játék közben zárolták a számlám, tényleg nem egy értelmes eljárás, főleg ha éppen race-t nyomsz, vagy határidős vagy.
De varjal, en meg besem fizettem unibetre, mert skrillen keresztul nem is lehet egybol, hanem vagy bankkartya vagy bankszamla.(skrilles vagy netelleres bankkartya nem jatszik mert nem mo on allitottak ki, csak ha elkuldod a doksikat).
Csak az a durva, h vannak mas micros termek, mint a betsafe, betsson ahol a dokumentumokat leellenorzik par ora alatt es free to go az acc.
Igen kicsit túllihegik, ráadásul, nekem az egyik doksit vissza is dobták, mert az egyik sarokban belógott a kisujjam... :) Ha már megemlítetted nem tudod csak Unibeten nem lehet egyből Skrillt használnni, vagy a több micros teremben is. Engem főleg a Betsafe érdekelne.
Igen kicsit túllihegik, ráadásul, nekem az egyik doksit vissza is dobták, mert az egyik sarokban belógott a kisujjam... :) Ha már megemlítetted nem tudod csak Unibeten nem lehet egyből Skrillt használnni, vagy a több micros teremben is. Engem főleg a Betsafe érdekelne.
Ott nincs ilyen.
Én máshol sem találkoztam még ezzel a megoldással.
Reload bónusz
Ha vkinek lejárt már a first depoja, lehet kérni reload bónuszt?
Thx
Ha vkinek lejárt már a first depoja, lehet kérni reload bónuszt?
Thx
Kérni lehet , de adni nem fognak semmit . :)
Akkor te mázlista vagy , nekem 5 év alatt nem adtak semmit pedig nem kevés rake-t termeltem már nekik.