Akkor te mázlista vagy , nekem 5 év alatt nem adtak semmit pedig nem kevés rake-t termeltem már nekik.
Kellenek idegek a micro rng-hez , de nem szeretek panaszkodni , tolni kell és kész :) Jah meg QQ-t megkell tanulni elszórni pre :)
Kellenek idegek a micro rng-hez , de nem szeretek panaszkodni , tolni kell és kész :) Jah meg QQ-t megkell tanulni elszórni pre :)
Csak beadta ...
szép:)
nekem már 1€-k sem jönnek..
account
Nekem van még régről unibet accountom, de nem pokereztem ott soha még. Lehet valahogy csatolni az akadémiához az acountomat vagy reménytelen. Elsőre elhajtottak egyébként a live chat-jükön, de valahol mintha azt olvastam volna, hogy talán mégis megoldható....
Ha valaki account verificationre vár évezredeket, annak szánom plusz infónak, hogy én másfél hetet vártam türelmesen, semmi válasz, ezért fogtam a live chatet (az angolt), és bár udvariasan, de azért határozottan megmondtam, hogy nem kívánok tovább várni a hitelesítésre, szeretnék vmennyit cashoutolni végre.
Össz. 2 percbe telt a supportosnak (aki egyébként nagyon kedves volt, sokkal jobb a support itt, mint betssonon tapasztaltam), hogy jóváhagyja az irataimat. Tehát ha hasonló gondotok van, érdemes kicsit megsürgetni szerintem a supportot a chaten.
Oda kell csapni az asztalra :)
Van olyan akinek itt elfogadták a lakcímkártyát?!
Lakcímet is igazolnod kell, egy nevedre és címedre szóló számlával.