Gaabeesz
Válasz time4revenge kommentjére
2013. szept. 17. 9:35

Akkor te mázlista vagy , nekem 5 év alatt nem adtak semmit pedig nem kevés rake-t termeltem már nekik.

Az akkor kellemetlen :S

És hogy megy a blaze? Látom fent vagy a rake race listán.

time4revenge
Válasz Gaabeesz kommentjére
2013. szept. 17. 11:15

Kellenek idegek a micro rng-hez , de nem szeretek panaszkodni , tolni kell és kész :) Jah meg QQ-t megkell tanulni elszórni pre :)

Gaabeesz
Válasz time4revenge kommentjére
2013. szept. 17. 14:12

Kellenek idegek a micro rng-hez , de nem szeretek panaszkodni , tolni kell és kész :) Jah meg QQ-t megkell tanulni elszórni pre :)

Jólvan :)

time4revenge
2013. szept. 22. 13:25

Csak beadta ...

Gaabeesz
Válasz netfalo kommentjére
2013. szept. 22. 16:43

szép:)

nekem már 1€-k sem jönnek..

Altos
2013. szept. 23. 12:48

account

Nekem van még régről unibet accountom, de nem pokereztem ott soha még. Lehet valahogy csatolni az akadémiához az acountomat vagy reménytelen. Elsőre elhajtottak egyébként a live chat-jükön, de valahol mintha azt olvastam volna, hogy talán mégis megoldható....

Tir-X
2013. szept. 26. 16:00

Ha valaki account verificationre vár évezredeket, annak szánom plusz infónak, hogy én másfél hetet vártam türelmesen, semmi válasz, ezért fogtam a live chatet (az angolt), és bár udvariasan, de azért határozottan megmondtam, hogy nem kívánok tovább várni a hitelesítésre, szeretnék vmennyit cashoutolni végre.

Össz. 2 percbe telt a supportosnak (aki egyébként nagyon kedves volt, sokkal jobb a support itt, mint betssonon tapasztaltam), hogy jóváhagyja az irataimat. Tehát ha hasonló gondotok van, érdemes kicsit megsürgetni szerintem a supportot a chaten.

Gaabeesz
2013. szept. 26. 19:52

Oda kell csapni az asztalra :)

hozzaszolo2
2013. szept. 30. 16:08

Van olyan akinek itt elfogadták a lakcímkártyát?!

Gaabeesz
2013. szept. 30. 18:08

Lakcímet is igazolnod kell, egy nevedre és címedre szóló számlával.

Élő ügyfélszolgálat