attiati
Válasz Overcome85 kommentjére
2009. márc. 29. 11:30

off

Tapasztaltatok már olyat, hogy fut unibet mellett pt2+pahud, és egy idő után nem menti hh-kat gamehistory.dat-ba, és létrehoz egy gamehistory.dat.journal nevű fájlt.

Eddig azt hittem, hogy 160 MB-nál többet nem tud menteni, de most 24MB-nál is "megállt". Ilyenkor ki kell másolnom az eredeti fájlt, és egy újat kezd magának.
A kliensben a handhistory visszakérdezés sem működik ilyenkor, sőt nekem úgy tűnik, mintha éppen olyankor, pont ettől akadna ki.

Volt már hasonló esetetek?

on

RunnAir
Válasz attiati kommentjére
2009. ápr. 5. 14:53

Ma 19:00 -tól Eastern Europe 500-as freeroll!!
tournaments/special

attiati
Válasz RunnAir kommentjére
2009. ápr. 5. 15:34

Ma 19:00 -tól Eastern Europe 500-as freeroll!!
tournaments/special

de feltételekhez kötött, márc5 és ápr 5 között regisztrálók indulhatnak csak

RunnAir
2009. ápr. 5. 16:09

Szerencsére én ide tartozok...

RunnAir
Válasz RunnAir kommentjére
2009. ápr. 5. 16:10

A magyar freez milyen erősségű szokott lenni?

esoember
Válasz Admin kommentjére
2009. ápr. 5. 16:25

Rövid összefoglalás néhány felmerült kérdésre:

Az Akadémiás folyamatosan kérhető bónusz a race-el kiegészítve kedvezőbb feltételeket biztosít minden játékosnak, mit az esetleges 3x-4x-5x rb ajánlatok.

Részletek érdeklődőknek privátban.

Engem érdekelne, de már regisztráltam az Unibeten, és ez esetben kérhető ez a bonusz még1x? Be kell hozzá fizetnem? A kiveszem és mint új befizetést beteszem az működik?

attiati
Válasz esoember kommentjére
2009. ápr. 5. 16:31

admin

én is írtam 2 privátot pár napja, de még nem válaszoltál

Dr. Kotász
2009. ápr. 15. 21:03

Tudja valaki mi van a unibettel? Server too busy. ezt még értem, csak azt nem, hogy mi lehet és meddig nem lesz elérhető

zoltanh
Válasz Dr. Kotász kommentjére
2009. ápr. 15. 21:11

Tudja valaki mi van a unibettel? Server too busy. ezt még értem, csak azt nem, hogy mi lehet és meddig nem lesz elérhető

Én simán be tudtam lépni.

Mandras
Válasz zoltanh kommentjére
2009. máj. 20. 11:16

?

Sziasztok,

befizetéssel kapcsolatos a kérdésem:

Regisztraltam az oldalra akademian keresztul, még régebben, amikor a bankrollépítés volt. Eddig még nem fizettem ide be sose. Most küldtek egy ajánlatot (ami ma jár le) hogy 50%-ot adnak az első befizetésemre max 10.000 ig.
Esetleg kapott más is ilyet? Nekem nem sikerült rájönni hogy ez instant, vagy valamennyi raket kell termelni?

Arról tudna valaki pontos infot adni, hogy ez az ajánlat befolyásolja-e az akadémiás bonust? Ha esetleg elhagyom ongamet nem szeretnék a lehetőségektől előre elesni...

Köszi
András

Élő ügyfélszolgálat