brainfuuck
Válasz Mandras kommentjére
2009. máj. 20. 12:08

aligha hiszem hogy instant

attiati
2009. máj. 20. 12:22

Sziasztok,

befizetéssel kapcsolatos a kérdésem:

Regisztraltam az oldalra akademian keresztul, még régebben, amikor a bankrollépítés volt. Eddig még nem fizettem ide be sose. Most küldtek egy ajánlatot (ami ma jár le) hogy 50%-ot adnak az első befizetésemre max 10.000 ig.
Esetleg kapott más is ilyet? Nekem nem sikerült rájönni hogy ez instant, vagy valamennyi raket kell termelni?

Arról tudna valaki pontos infot adni, hogy ez az ajánlat befolyásolja-e az akadémiás bonust? Ha esetleg elhagyom ongamet nem szeretnék a lehetőségektől előre elesni...

Köszi
András

Én is kaptam, support válasza:

max 10k-t befizetsz, azonnal jóváírják az 50%-át, de hogy ezt megkapd (határidő nélkül) 6x fel kell tenned fogadásra legalább 1,5-ös szorzóval. Szóval pont a lényeget nem írják a promóban, hogy ez fogadási bónusz.

Nekem már volt FD, de így is jár.
Azt nem tudom, hogy ezzel bukod e az FD bónuszt.

Mandras
Válasz attiati kommentjére
2009. máj. 20. 13:03

Én is kaptam, support válasza:

max 10k-t befizetsz, azonnal jóváírják az 50%-át, de hogy ezt megkapd (határidő nélkül) 6x fel kell tenned fogadásra legalább 1,5-ös szorzóval. Szóval pont a lényeget nem írják a promóban, hogy ez fogadási bónusz.

Nekem már volt FD, de így is jár.
Azt nem tudom, hogy ezzel bukod e az FD bónuszt.

Köszi, akkor azt hiszem, hogy ezt kihagyom...
András

chivasr911
2009. máj. 22. 16:22

Iron Man

Sziasztok!

Ha Gold státuszt elérem IRON MAN-en akkor havonta kapok 75 dollárt?
Ez hogyan kerül jóváírásra, és mikor?

Köszi a választ!

casa001
Válasz chivasr911 kommentjére
2009. jún. 1. 16:00

Üdvözlet!

05.27. -én kaptam egy 53.51 euros jóváírást az unibetes egyenlegemre, amit másnap a lobbiban meg is találtam, de nem tudom, hogy mi lehet ?!?
A special payements fül alatt ezt találtam: ???poker.client.promotions.paybacks.prizepayment.???
plusz a dátum és az összeg

valaki tipp esetleg?????

Köszi

Overcome85
Válasz casa001 kommentjére
2009. jún. 14. 2:31

Sziasztok!

Valaki tudna segíteni HM ügyben?Nekem tökéletesen importál csak éppen a HUD nem megy.Megy az auto import de sajnos a table manager nem is látja az asztalokat.
Esetleg vkinek volt hasonló problémája?Mármint a nákolásokon kívül?:)

köszi

Norbesz82
Válasz Overcome85 kommentjére
2009. jún. 18. 7:34

Már elég régen regisztráltam ebbe a terembe,bónuszkód nélkül.Át lehet írni az akadémiás kódra a számlámat?

Előre is köszi.

Terrorka
2009. jún. 18. 11:58

Sziasztok!

Valaki tudna segíteni HM ügyben?Nekem tökéletesen importál csak éppen a HUD nem megy.Megy az auto import de sajnos a table manager nem is látja az asztalokat.

köszi

Más site -on volt hasonló, de 1 HM frissítés megoldotta. 1.08.03 -as verziom van most.

spirited
2009. jún. 19. 16:14

Sziasztok!

köszi

Keress rá a holdem manager forumában, ott van egy tutorial unibetre/microgamingre, hogy kell beállítani, én is ez alapján csináltam meg.

castor11
Válasz spirited kommentjére
2009. jún. 20. 9:01

Az FD bónusznak elértem az első részletéhez szükséges VIP pontot, de nem kaptam meg egyik számlára sem. Ezt külön kérni kell vagy automatikusan írják jóvá?

Élő ügyfélszolgálat