aligha hiszem hogy instant
Sziasztok,
befizetéssel kapcsolatos a kérdésem:
Regisztraltam az oldalra akademian keresztul, még régebben, amikor a bankrollépítés volt. Eddig még nem fizettem ide be sose. Most küldtek egy ajánlatot (ami ma jár le) hogy 50%-ot adnak az első befizetésemre max 10.000 ig.
Esetleg kapott más is ilyet? Nekem nem sikerült rájönni hogy ez instant, vagy valamennyi raket kell termelni?
Arról tudna valaki pontos infot adni, hogy ez az ajánlat befolyásolja-e az akadémiás bonust? Ha esetleg elhagyom ongamet nem szeretnék a lehetőségektől előre elesni...
Köszi
András
Én is kaptam, support válasza:
max 10k-t befizetsz, azonnal jóváírják az 50%-át, de hogy ezt megkapd (határidő nélkül) 6x fel kell tenned fogadásra legalább 1,5-ös szorzóval. Szóval pont a lényeget nem írják a promóban, hogy ez fogadási bónusz.
Nekem már volt FD, de így is jár.
Azt nem tudom, hogy ezzel bukod e az FD bónuszt.
Iron Man
Sziasztok!
Ha Gold státuszt elérem IRON MAN-en akkor havonta kapok 75 dollárt?
Ez hogyan kerül jóváírásra, és mikor?
Köszi a választ!
Üdvözlet!
05.27. -én kaptam egy 53.51 euros jóváírást az unibetes egyenlegemre, amit másnap a lobbiban meg is találtam, de nem tudom, hogy mi lehet ?!?
A special payements fül alatt ezt találtam: ???poker.client.promotions.paybacks.prizepayment.???
plusz a dátum és az összeg
valaki tipp esetleg?????
Köszi
Sziasztok!
Valaki tudna segíteni HM ügyben?Nekem tökéletesen importál csak éppen a HUD nem megy.Megy az auto import de sajnos a table manager nem is látja az asztalokat.
Esetleg vkinek volt hasonló problémája?Mármint a nákolásokon kívül?:)
köszi
Már elég régen regisztráltam ebbe a terembe,bónuszkód nélkül.Át lehet írni az akadémiás kódra a számlámat?
Előre is köszi.
Sziasztok!
Valaki tudna segíteni HM ügyben?Nekem tökéletesen importál csak éppen a HUD nem megy.Megy az auto import de sajnos a table manager nem is látja az asztalokat.
köszi
Sziasztok!
köszi
Az FD bónusznak elértem az első részletéhez szükséges VIP pontot, de nem kaptam meg egyik számlára sem. Ezt külön kérni kell vagy automatikusan írják jóvá?