Most meg se a kliensbe, se a honlapon nem enged bejelentkezni.
Másnál valami hasonló?
Itt is okés.
Már engem is beengedett időközben, el is szórtam hamar egy kis pénzt.. lol :D
Engem sem engedett be, de már jó.
Srácok a blaze pókerben 20 megnyert leosztás után, hogy kell azzal az ágyúval normálisan lőni? Egyszer a táblát találom telibe, egyszer jön az ufó és elkapja a golyóm egyszer pedig hátraszaltozik az ágyúm lövés helyett. Nagyon béna vagyok :) Hálás köszönet minden segítségért.
Teljesen mindegy mit csinálsz vagy hol nyomod meg.Én nagyon sokat lőttem amire beadta.Sok raket termelsz aztán egyszer majd megszánnak :)
Srácok a blaze pókerben 20 megnyert leosztás után, hogy kell azzal az ágyúval normálisab lőni? Egyszer a táblát találom telibe, egyszer jön az ufó és elkapja a golyóm egyszer pedig hátraszaltozik az ágyúm lövés helyett. Nagyon béna vagyok :) Hálás köszönet minden segítségért.
Nekem is zárolták a számlámat tegnap az unibeten. Se egy levél, se egy telefon... Nagyon sok pénz ragadt bent, amit nem akarnak kifizetni.
Nekem is zárolták a számlámat tegnap az unibeten. Se egy levél, se egy telefon... Nagyon sok pénz ragadt bent, amit nem akarnak kifizetni.